Barion Pixel nuuvella

Ropoli Zoltán

Köszi, hogy rám kattintottál :)

Itt részleteket olvashatsz a Tetkolélek című regényemből - ez kb 75 - 80 % -ban van készen, de az írása közben már belekezdtem a második könyvbe is - egyszerűen annyi olyan ötletem támadt az írás közben, hogy az már nem fér bele ebbe a sztoriba, sőt kifejezetten egy új szálért kiállt, hogy muszáj volt azt is elkezdenem :)

Ha kíváncsi vagy még néhány részletre, vagy a teljes történetekre, hát tarts velunk!


Köszi, hogy rám kattintottál :)

Itt részleteket olvashatsz a Tetkolélek című regényemből - ez kb 75 - 80 % -ban van készen, de az írása közben már belekezdtem a második könyvbe is - egyszerűen ann... tovább olvasom

A félember

Mirran. Egy újabb világ, újabb teremtményekkel. Ellenségek lesznek, vagy fegyvertársak?

4 perc olvasás
0 0 0
Alex. Vagy Aley?

Alex.

2 perc olvasás
1 1 0
A Nait leckéje

A Nait harcost keresett, de csak mészárosra lelt...

4 perc olvasás
0 0 0
A Négyek

Két nemzet harca. Egy férfi és egy nő harca. Három testvér harca a negyedikért. És a szenvtelen Istenek

7 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Ropoli Zoltán nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!