Barion Pixel nuuvella

Akiknek sikerült - egy Boldogságbolt történet

Mert van, aki valódi boldogságot kapott a Boldogságboltban

Vissza Elolvasom a történetet

 

Rozványi Dávid

Akiknek sikerült - egy Boldogságbolt történet

Műfaj

misztikus

Rövid leírás / Beharangozó

Mert van, aki valódi boldogságot kapott a Boldogságboltban

Rövid összefoglaló

Képes volt lemondani a világ összes szépségéről értem. A szerelmünkért. És vakon kellett hazatérnie a háborúból, túlélnie a hadifogságot és a börtönt. Mindig vártam rá és mindig visszatért. Hamar megöregített minket a történelem, a fiatalságunkat áldoztuk fel azért, hogy együtt öregedjünk meg.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

14 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben