Barion Pixel nuuvella

saishin

7 követő 36 történet

saishin

Balogh Zsófia vagyok, tíz éve költöztem vidékről Budapestre. Körülbelül akkor is kezdtem az írást hobbi szinten. Először még csak fanfictionnel próbálkoztam - így jött a Saishin művésznevem is -, aztán úgy döntöttem, saját történetekbe fogok. Romantikus kisregénnyel kezdetem, de közben megszerettem a sci-fi és a fantasy műfajt, ezért újabb és újabb történetek pattantak ki a fejemből. Eddig Wattpadon publikáltam, de itt is szeretném megosztani az írásaimat.
Remélem ezzel kicsit közelebb kerültök hozzám és az élénk fantáziámhoz :)
Jó olvasást!


Balogh Zsófia vagyok, tíz éve költöztem vidékről Budapestre. Körülbelül akkor is kezdtem az írást hobbi szinten. Először még csak fanfictionnel próbálkoztam - így jött a Saishin művésznevem is -, aztá... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Nincs elég keresetem ahhoz, hogy magán úton kiadassam a könyvem. Más úton (pályázattal) pedig még nem sikerült. Köszönöm a nuvellának a lehetőséget és azoknak, akik támogatnak!

Támogatási célom: 500 000 Ft

Támogatom
A 38-as szektor - Rejtélyes bizalmasok
A 38-as szektor - 36.

A 36. fejezetben Kyrot kiszabadítják a börtönből, nem is akárkik. Fény derül néhány titokra, majd meg sem állnak az 1-es szektorig.

12 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Peter O’Connal
A 38-as szektor - 35.

A 35. fejezetben Kyro nagy bajba kerül. Elrabolták őt az ügy felderítése miatt, és nem bánnak vele kesztyűs kézzel. Vajon van menekvés számára? A többiek megtudják, mi történt vele? Ki fogja kiszabadítani?

19 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Aminek be kell következnie
A 38-as szektor - 34.

A 34. fejezetben elkezdődik a következő iskolai év. Szereplőink megismerik, hogyan lesznek betáblázva, szakkörök stb. A második héten azonban minden megváltozik...

5 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - 279-es szektor
A 38-as szektor - 33.

A 33. fejezetben Jeremy és Kyro elutaznak a lány születési szektorába. Meglátogatják az édesapja sírját. Ott pedig Kyro megajándékozza Jeremyt, ami az ő rejtett búcsúja. Tudja, hogy történni fog valami...

7 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Szerelemben és félelemben
A 38-as szektor - 32.

A 32. fejezetben Kyro teljesen magán kívül van. Folyton retteg az információ miatt, amit megtudott. Ám Jeremy végre befejezi a munkáját, és a szünet maradék részét Kyroval fogja tölteni. A lány ettől megnyugszik végre?

8 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Világos utakon
A 38-as szektor - 31.

A 31. fejezetben Kyro folytatja a nyomozást, és odáig jut, hogy rájön az egész ügy hátterére. Megtudja a teljes igazságot. Ráadásul az implantátumával is furcsa dolog történik. Mi lesz ennek a vége?

10 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Legfrissebb nyom
A 38-as szektor - 30.

A 30. fejezetben már javában dúl a nyári szünet, azonban Kyro és Jeremy nem tudnak olyan sok időt együtt tölteni, mert a fiú dolgozik. Kyro ezért újra előveszi az ügyet és tovább nyomoz. Talál valami érdekességet?

15 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Álom és valóság
A 38-as szektor - 29.

A 29. fejezetben Kyronak nagyon intenzív álma van, amiben belepillanthatunk a zirgonok történelmébe. Álom volt csupán vagy az igazság?

8 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Tettre készen
A 38-as szektor - 28.

A 28. fejezetben rendesen elkezdődik a nyári szünet. Az iskola kosárcsapata bekerül a döntőbe, ezért sokat edzenek. A meccs előtt azonban Jeremy és Kyro előre lépnek a kapcsolatukban. Együtt töltenek egy éjszakát kettesben...

16 perc olvasás
0 0 0
A 38-as szektor - Éjszakai kaland
A 38-as szektor - 27.

A 27. fejezetben Kyro és Jeremy neki vág az éjszakának. Sikerül elmenniük a börtönhöz. Mit találnak ott? Kyro elégedett lesz ezzel? És milyen lesz a tábor további része?

13 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni saishin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!