Barion Pixel nuuvella

Sallai Klaudia

Itt magamról kellene beszéljek ugye? Abban nem vagyok annyira jó. Ellenben az írásaimban részletesen szeretem kifejteni önmagam, és a világról alkotott véleményem. Gyermekkorom óta írok, de még szárnybontogatásban vagyok. Egyelőre csak élvezem a szabad gondolat áramlásaim, aztán meglátjuk, hogy milyen irányba mozdul el a szenvedélyem.


Itt magamról kellene beszéljek ugye? Abban nem vagyok annyira jó. Ellenben az írásaimban részletesen szeretem kifejteni önmagam, és a világról alkotott véleményem. Gyermekkorom óta írok, de még szárny... tovább olvasom


Sallai Klaudia ajánlásai

VeresTamas
Fogyókúrás program
100 szavas novellák - 6.
Toxikus

Egy régi "szerelem" lezárása. Sokszor túl későn jövünk rá, hogy a rózsaszín köd elborította az agyunkat.

2 perc olvasás
0 0 0
Hurrikán

Néha a legnagyobb vihar után történik a legszebb újrakezdés.

2 perc olvasás
1 1 0
Hogyan NE pasizz!

Francba a szerelemmel. Vagy legalábbis azzal, hogy mindig mindent komolyan vegyünk.

3 perc olvasás
0 0 0
Lesz még folytatás

Vajon a felnőtt korral kopnak ki az impulzív érzelmeink vagy esetleg más miatt történnek ilyen galád dolgok? Erre keresem még most is a választ.

2 perc olvasás
1 0 0
Éjszaka

A vadrózsa számomra az örök szépség jele lesz. Ahogy tulajdonképpen az emberi emberi természet is. Éjszakai gondolataim sokasága, melyek nem hagynak nyugodni.

2 perc olvasás
1 1 0
Kedves depresszió!

Neked írtam ezt a verset, kedves depresszió.

1 perc olvasás
1 1 0
Meztelen

Meztelen lehet a test és a lélek is. Gonosz dolog ilyen sebezhető állapotban bántani őket.

1 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Sallai Klaudia nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!