Barion Pixel nuuvella

S.Bardet

2 követő 60 történet

S.Bardet

Számomra az írás felér egy élvezetes utazással. Olyan képzeletbeli kalanddal, amelynek nem pusztán a történések fontos elemei, hanem a helyszínek és a szereplők is. A leíró részeket olvasóként és íróként is szeretem, hangulatot, életérzést és hátteret teremtenek. A leírás a legegyszerűbb történetből is új valóságot teremt, amibe beleburkolózhatunk és minél többet olvasunk belőle, annál inkább a részeseivé válunk. Ha pedig ez megtörténik, akármilyen terjedelmes is egy könyv, nem lehet túl hosszú.


Eddigi megjelenések

S.Bardet : Lathea

S. Bardet : Testvérháború

S. Bardet: Amire nem emlékszel

S. Bardet: Félek, szeretek, gyászolok (novellák)


Számomra az írás felér egy élvezetes utazással. Olyan képzeletbeli kalanddal, amelynek nem pusztán a történések fontos elemei, hanem a helyszínek és a szereplők is. A leíró részeket olvasóként és írók... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

S.Bardet : Lathea

S. Bardet : Testvérháború

S. Bardet: Amire nem emlékszel

S. Bardet: Félek, szeretek, gyászolok (novellák)


S.Bardet ajánlásai

M. Baranyai Anikó
Író leszek! - A megvalósítható álom
Író leszek - 1.

Szeretném kiadatni a könyvemet

Olyan világban élünk, amely elfeledni látszik, hogy az igazi értékek, az őszinteség, az emberség és a megértés a legfontosabb kincseink. Olyan történeten dolgozom, ami erre akar emlékeztetni.

Támogatási célom: 200 000 Ft

Támogatom
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 57.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Fro Doorn a párizsi kitérő után visszaszokik a cornwalli hétköznapokba. Az üzleti döntések mellett azonban az édesapja betegsége és a Brad Hyland-Flake-kel való kapcsolata is fejfájást okoz neki. Nem említve a megnyitásra váró képgalériát.

55 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 56.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Fro Doorn hazatér Cornwallba és önmagát is meglepi, mennyire megkönnyebbült, hogy kiszabadult Párizsból, illetve egy csalódást okozó kapcsolatbaól. Otthon azonban nem akármilyen meglepetések várják.

58 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 55.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Fro Doorn azzal a hittel tér vissza Párizsba, hogy a fenntartásai ellenére még egy esélyt kell adnia a Rubennel való kapcsolatának. Ám hiába is tesz meg mindent, hogy működjön, hamarosan be kell látnia, hogy túl magasak az akadályok.

65 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 54.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) A Kupolyevek életét a feje tetejére állítják az egymást követő események. Lathea balesete, Ruben és Fro eltűnése, Michel Kupolyev utolsó élő ellenlábasának aljas cselszövése, illetve Ruben fiának a felbukkanása. És minden egyszerre.

63 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 53.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Michel Kuployev azután sem nyugodhat meg, hogy az egykori menyasszonya, azóta pedig az esküdt ellensége kiesett a képből. A halála lavinát indít el, ami Michel fiát Rubent temeti végül maga alá.

52 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 52.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Lathea halála mindent megváltoztat a családban. És amikor a körülményekre is fény derül, Michel Kupolyev egy borzalmas felfedezésekkel teli útra lép, ahol az események magukkal sodorják.

47 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 51.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) A Kupolyev és Fettisov család háza táján túl sok harag gyűlik fel, így Lathea béketeremtőnek szegődik a család két fele között. Ám a misszióról hazatérőben súlyos baleset éri, ami aztán a családot váratlan módon megbékíti.

40 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 50.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Hosszas távollét után Ruben Kupolyev visszatér Párizsba, vissza a családhoz és a megszokott hétköznapokhoz. Hoz magával egy jó hírt, hogy megtalálta a titokzatos Rudit. De mielőtt Rudi, azaz FRo megérkezne, éri egy megdöbbentő meglepetés.

54 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 49.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Lathea hosszú idő után visszatér gyerekkorának helyszínére, hogy Corey érdekében meglátogassa Kester Frostot. Az egykori barátság régen a múlté, de rá akarja ébreszteni Kestert, hogy örökre elveszítheti a fiát.

55 perc olvasás
0 0 0
Lezáratlan múlt
Lezáratlan múlt - 48.

V. Fejezet: Elvarrt szálak (1984. szeptember - 1985. május) Ruben és Fro úgy döntenek, adnak a kapcsolatnak még egy esélyt, habár Fro korábbi fenntartásai továbbra is élnek. A vonzalom azonban erősebb a félelmeinél, hogy az életmódjuk soha nem is fog összeilleni.

55 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni S.Bardet nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!