Barion Pixel nuuvella

Scarlett Walker

Úgy 11 éve kezdtem először írni hobbi szinten, hogy kicsit elszakadjak a valóságtól, de, hamar abba hagytam édesanyám halála után. Sokáig nem tudtam talpra állni, aztán még is újra a könyvekhez fordultam és az írást is újra kezdtem hamarosan. Először még csak fanfictionnel próbálkoztam, aztán úgy döntöttem, saját történetekbe fogok. Jelenleg is több darabon is dolgozom, fantasy és krimi kategóriában is. Eddig Wattpadon publikáltam, de itt is szeretném megosztani az írásaimat. Leginkább csak rövidebb novellákat, amikkel gyakorolhatok kicsit, hisz még mindig nagyon amatőr vagyok e téren.
Jó olvasást!


Úgy 11 éve kezdtem először írni hobbi szinten, hogy kicsit elszakadjak a valóságtól, de, hamar abba hagytam édesanyám halála után. Sokáig nem tudtam talpra állni, aztán még is újra a könyvekhez fordul... tovább olvasom

Scarlett Walker első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Scarlett Walker nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!