Barion Pixel nuuvella

Sipos Anna

11 követő 30 történet

Sipos Anna

Régóta írok, inkább verseket. A prózával pár éve próbálkozom.
Vereseim megjelentek Dél-sziget , Kelet Felől irodalmi folyóirat és antológia.Heves megyei napilap, Észak.Magyarország napilap és Hevesi szemle.
Külföldi tartózkodásom miatt több évet kihagytam. Nyolc éve kezdtem újra foglalkozni az írással.. Több internetes felületen mutattam meg a verseimet írásaimat.Rendszeresen publikálok a Partium irodalmi, művészeti közéleti folyóiratban, de jelent meg versem a Verőfény magazinjában, és a Lélekkapocs antológiában is.,


Régóta írok, inkább verseket. A prózával pár éve próbálkozom.
Vereseim megjelentek Dél-sziget , Kelet Felől irodalmi folyóirat és antológia.Heves megyei napilap, Észak.Magyarország napilap és Hevesi ... tovább olvasom

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném kiadatni a novellás kötetemet. Ez a pénz a nyomdai költségemhez járulna hozzá. Köszönöm azoknak akik ehhez hozzá segítenek.

Támogatási célom: 400 000 Ft

Támogatom
Angyaliak A sütemény

Végre, - gondoltam,elengedi a lelkét és szabadnak érzi ezt a fajta életét. Letekeri a sebekről a kötést és hagyja a szabad levegőnek, hogy teljesen begyógyítsa ezeket, de nem sikerült.

11 perc olvasás
2 1 0
Talált Süllyedt.

 Tudom az intézeti élet mindenkire rányomja a bélyegét. Nincs pardon. Viselik sokáig ennek a lenyomatát, mint a régi időben, ha a rossz lányok karjába égették a jelet, hogy soha ne felejtsék el hová mentek és honnan jöttek.

5 perc olvasás
1 0 0
Halhatatlanság foglyai

1 perc olvasás
2 1 0
Találkozások. V Emlékeztető kapcsolatok.

Minden embernek meg van a közössége, azt kellene egészséges helyzetben megtalálni.

5 perc olvasás
1 0 0
SÍPOS ANNA Csodára vágyó lelkem

"csodára vágyó lelkemért adtam el magam"

1 perc olvasás
1 0 0
Találkozások IV. Tartós kapcsolat. – A pénz.

Amikor valóban készen állsz rá, az Univerzum gondoskodik a sorsod szerinti társról

6 perc olvasás
1 0 0
Sípos Anna Reggeli gondolat III. Keserű emlékezés

....mert túllépni rajta nem lehet

1 perc olvasás
1 0 0
Találkozások III. Ébresztő kapcsolatok.

Mondhatnánk úgy is – Jó reggelt! Új napra ébredtünk. Süt a nap, ragyog az ablakon, és minden felvidult, felébredt körülöttünk.

7 perc olvasás
1 0 0
Sípos Anna Reggeli Gondolatok II. (Kirakatlan puzzle a szívem)

1 perc olvasás
1 0 0
Találkozások II. Segítő kapcsolat

 A segítő kapcsolat azt jelenti, hogy olyan dologban teszi helyre a gondolatodat, életedet, amikor abban Te nem találod a magyarázatot, vagy a kiutat.

9 perc olvasás
1 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Sipos Anna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!