Barion Pixel nuuvella

Skyjensen_hun

Mit is kéne írnom itt? - Tanakodom, de nem tudom mi érdekelhet téged.
Nem érzem magam különbnek senkinél. Ugyan olyan vagyok, mint bármelyik huszonéves éves lány. Én is sírok a szomorú filmeken, örömömben pedig ujjongva ugrálok körbe-körbe. Nekem is vannak rosszabb napjaim, mikor utálok mindent és mindenkit. Nem vagyok más, csak egy ugyan olyan szürke kisegér mint bárki más.
Néhány ritka tulajdonságomra viszont büszke vagyok. Pozitívan állok az élethez, mindenben a jót próbálom látni és igyekszem minden problémát gyorsan és egyszerűen megoldani és még akkor is képes vagyok mosolyogni, mikor a nyakamba szakad az a rengeteg szemét, amit az élet tengere sodor magával. Elmondjam, hogyan vagyok képes erős maradni akkor is mikor más már rég összetört volna?
Álmokkal és célokkal. Folyton álmodozom arról, hogy elérem a céljaimat. Ez lehet, hogy szentimentálisan hangzik de így van. Kitartok mellettük és küzdők értük. Célom volt, hogy írjak és ezt átadjam másnak. Szeretem szórakoztatni az embereket.

Nem célom a kiadás és a siker. Boldog vagyok, ha van olvasóm, van kinek írjak és van aki élvezi az írásaimat. Felettébb tudok örülni minden visszajelzésnek és minden olvasómat egyformán imádok!
Bízom benne, hogy te is az olvasóm leszel és remélem, hogy tudok neked adni pár percet, mikor kiszakadsz a megszokottból és általam belecsöppensz a képzelet világába.


#SkyJensen #álnévmögébújtlány #mindentartalmamingyenes tovább olvasom

Skyjensen_hun első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Skyjensen_hun nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!