Barion Pixel nuuvella

Hollótündér

Egy kitalált lény, mely nappal holló, éjjel sötét köd. Ha találkozol velük vagy hollótündérré válsz vagy porrá éget a felkelő nap fénye.

Vissza Elolvasom a történetet

Regisztrálj és olvasd Somogyi Ádám 42 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Műfaj

vers

Rövid leírás / Beharangozó

Egy kitalált lény, mely nappal holló, éjjel sötét köd. Ha találkozol velük vagy hollótündérré válsz vagy porrá éget a felkelő nap fénye.

Rövid összefoglaló

A hollótündéreket azok vonzzák, akik lelke megtört. Ha találkozol velük, megáll az idő, hosszú az éjszaka. Ha könnyezel, felsóhajtasz, felkel a Nap, s eléget. Amennyiben tűröd a fájdalmat, lassan te is hollótündérré válsz.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Somogyi Ádám nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!