Barion Pixel nuuvella

SZAVAKBA ZÁRT IDŐ

 
Levelek a londoni British Múzeumból
 
“Holdbéli táj! Elrejtett vizes gödrök, kő- és homoksivatag, itt-ott csekély sivatagi növényzet. Nappal mozogni nem lehet...

Vissza Elolvasom a történetet

 

Somos Zoltán

SZAVAKBA ZÁRT IDŐ

Műfaj

életrajz

Rövid leírás / Beharangozó

Rövid összefoglaló

Szenzáció számba menő Kittenberger levelek, kerültek elő a British Museumból.  A négy levél, melyek közül kettő a második, azaz a danakil földi expedíciója előtt, egy az utazás során és egy az 1913-as negyedik útját megelőzően német nyelven íródott, páratlan információkat tartalmaznak.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

7 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben