Barion Pixel nuuvella

Helló, ez itt a

  • Rendszeres bevétel
  • Szélesebb olvasóközönség
  • Újfajta pénzkereseti mód
  • Végtelen lehetőség

az íróknak,

  • véget nem érő történet
  • újgenerációs olvasóplatform
  • olvasásra optimalizált Netflix
  • Spotify-szerű történet streaming

az olvasóknak.

Írj és szerezz rendszeres bevételt!

Vedd elő a még meg nem jelentetett írásaidat, vagy azokat, amiket a Facebookon ingyenesen megosztottál és töltsd fel a Nuuvellára.

Aktivizáld a követőtáborod és változtasd őket Nuuvella olvasókká. Használd az oldalt közösségi oldalként. Hozd létre bejegyzéseidet, engedj bepillantást a napi írói folyamatokba.

Kedveskedj a támogatóidnak exkluzív tartalmakkal, vagy szólj mindenkihez az ingyenes írásaiddal és építs szélesebb olvasóközönséget!

A kapott támogatások a Nuuvella jutalékának levonását követően azonnal, átfutási idő nélkül a szerző számlájára kerül.

Minden csak tőled és a történeteidtől függ. Írj jókat, rendszeresen!

Élj jól az írásból!

Építsd a saját brandedet! A szerzői profiloldaladon minden írásod megjelenik, az olvasók követhetik a munkáidat, kommunikálhatsz velük és lehetőségük van rendszeres támogatást is beállítani.

A friss történeteidről a követőid rögtön értesülnek, az ajánló algoritmusaink pedig a lehető legszélesebb olvasóközönséget biztosítják. Ennél könnyebben még nem szereztél új olvasókat! Kezdő íróként már egyetlen novellával felkerülhetsz a térképre.

Minél több emberhez elérsz, annál több pénzt kereshetsz.

Mennyit is kereshetek? Kalkulátor! Kalkulátor!

Tarts velünk!

A Nuuvella egy átlátható, fenntartható platform, ahol az írónak megéri írni, az olvasónak pedig élmény olvasni. Ha érdekel a lehetőség, egy gyors regisztrációt követően már kezdheted is!

Regisztráció

Válaszd ki kedvenc íródat, íróidat.

Kapcsolódj az író napi életéhez. Olvasd bejegyzéseit, új történeteit, élményeit.

Ha megteheted, akkor támogasd havonta a pénztárcádnak megfelelő öszeggel.

A támogatás után hozzáférést kapsz a fizetős tartalomhoz is. Kezdd el az olvasást az egyik készülékeden, folytasd a másikon pontosan onnan, ahol előzőleg tartottál. Az írásokat le is mentheted magadnak, hogy internet nélkül is bármikor elmerülhess bennük.

Kövesd a kedvenc szerzőidet, hogy biztosan értesülj a friss tartalmaikról.


Keress a kedvenc szerződre!

Tarts velünk!

A Nuuvella egy átlátható, fenntartható platform, ahol az írónak megéri írni, az olvasónak pedig élmény olvasni. Ha érdekel a lehetőség, egy gyors regisztrációt követően már kezdheted is!

Regisztráció

Keress a kedvenc szerződre!

 

Mi a Nuuvella?

Az első írói támogatói platform és közösségi oldal, ahol közvetlenül támogathatod kedvenc íródat. Véget nem érő történet az olvasóknak, végtelen lehetőség az íróknak.

A Nuuvella lehetővé teszi, hogy olvasóként aktív részese legyél az írói munkának havi támogatásért cserébe. Exkluzív tartalomhoz juthatsz olvasóként, bepillanthatsz az alkotási folyamatba. Az olvasói támogatásért cserébe az író szabadon dolgozhat és csak az írásra koncentrálhat. Építsd ki a független kreatív írói karrieredet.

Láss neki

 
Alkoholfogyasztás a munakhelyen

   Az alkohol egy idős az emberiséggel, hiszen már a barlanglakó őseink felfedezték az erjedt gyümölcsök fogyasztásának a hatását. Ugorjunk egy nagyot és é... Tovább olvasom

5 perc olvasás
0 0 0
Elveszve Magyarországon
ÉGEN és FÖLDÖN - 18.

Az élet igazi kalandregénybe illő helyzeteket sodor elénk, hát vegyük észre, és merüljünk el benne, mert soha nem lehet tudni, mikor kell magunkat is meglepő kreativitással segítenünk másokat, akiknek talán az életük műlik rajta.

4 perc olvasás
0 0 0
Hova tűnt az asszony? - A hajléktalanok
Hova tűnt az asszony? - variációk egy témára - 7.

A hajléktalanok kérdése sokszor neuralgikus pont egy eszmecsere során. Jelen történetünkben sajnos rá is szolgálnak rossz hírükre.

4 perc olvasás
0 0 0
Napfény Második fejezet
Napfény - 3.

Megismerjük Stephanie Claytont, Lydia barátnőjét. Betekintést nyerünk egy angol órába, ahol már-már családi hangulat uralkodik. Jack és Lydia kapcsolata sínen van, de ekkor egy váratlan személy közbe avatkozik. Megismerjük Rachelt, Jack egyik lány osztálytársát.

13 perc olvasás
0 0 0
A matematikai formalizálás korlátai

Remélem azt már tényleg ki tudja mindenki logikázni, hogy ha Kurt Gödel matematikus első nemteljességi tétele megbukott a tudományosság mércéi szerint, akkor velejár... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Káldor Zsófi naplója, utolsó füzet
Érinthetetlenek - 20.

gyertyát gyújtok, mint mindig, ha új füzetet kezdek, és az első lapot átitatom vérrel. igen, ez a folt a saját vérem. csak az elsőben van préselt virág. szégyen. hiába, a gyerekkor! kérdés, hogy hová tegyem a régit. anyám nem olvashatja, az tuti. fatert legalább nem is érdekli. frici se olvashatja.

36 perc olvasás
0 0 0
Arányok újra

Ezt a tartalmat csak támogatók láthatják.

1 perc olvasás
0 0 0
Carl Peter Bowman
Arányok
0 0 0
Carl Peter Bowman
Az árukészlet
0 0 0
Nem szabadidő kell az irodalmi íráshoz, hanem motiváció, kedv, szorgalom.

Nem szabadidő kell az irodalmi íráshoz, hanem motiváció, kedv, szorgalom. ... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 1
gklkaltgrgt
Irodalmi írás esetén kevesebbet kellene beszélni műfajról, vagy a zsáneről, és jóval többet egyedi stílusról.
0 0 0
Sárkányos slam
Virágok és világok - 6.

Vers arról, ahogyan a Szorongás nevű sárkányommal megbarátkoztam – többnyire. (Avagy bolondos megközelítés egy néha bolondulásba kergető nehézségről.)

2 perc olvasás
0 0 0
Abyss
Mundus vult decipi... - 26.

D'arcynnHall ígéretekkel és vágyálmokkal teli városa alatt, létezik egy másik város is. A kitaszítottak és és a megtört lelkek végső menedéke. Mélyen a föld alatt, a sötét alagutakon túl, ahol a necromentál Arachno az úr.

25 perc olvasás
0 0 0
Valakinek

1 perc olvasás
0 0 0
Árny szakít fényt...

1 perc olvasás
0 0 0
Csoda

Csoda
 
 
Csak nézek, mint a moziban. Játszom a gógül istennel. Becsukom a szemem és rányomok a billentyűre. Aztán megnézem mit dobott ki a kereső. Magnép…
Hm.... Tovább olvasom

4 perc olvasás
1 0 0
Sárkány és kard

"A tizenkettes számú menedék bejárati zsilipjétől nem messze játszottunk. A földön ültünk a játéktábla körül. A többiek már unták kicsit, én azonban imádtam. Elvarázsoltak a rajzok, és a kalandos háttértörténet. Képes voltam egyedül is elővenni a Sárkány és kard-ot."

5 perc olvasás
0 0 0
Angyali szeretet

Egy párkapcsolat különösen nehézkes és bonyodalmas kivált egy anyagiasult világban, mint a mai. Mégis, ha két ember őszintén-igazán érzi azt, hogy egymásnak szánta őket a sors szinte semmi sem tűnik lehetetlennek!

5 perc olvasás
0 0 0
Észrevétel.

    Nagyon kevés a kedvelés itt a Nuuvella oldalon, talán az írások tartalma és az olvasók igénye nem igazán találkozik. Pedig vannak itt jó alkotók, akik ... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
A tenger mélyéről
2. - 2.

Az 1800-as években egy kereskedelmi hajó furcsa lényekbe botlik.

8 perc olvasás
1 1 0

Ajánlott szerzőink


IGe

Összes szerzőnk

Angyaltoll

Szeretnék tanulni, írói tanfolyamon részt venni

Támogatási célom: 100 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Angyaltoll nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!