Barion Pixel nuuvella

Helló, ez itt a

  • Rendszeres bevétel
  • Szélesebb olvasóközönség
  • Újfajta pénzkereseti mód
  • Végtelen lehetőség

az íróknak,

  • véget nem érő történet
  • újgenerációs olvasóplatform
  • olvasásra optimalizált Netflix
  • Spotify-szerű történet streaming

az olvasóknak.

Írj és szerezz rendszeres bevételt!

Vedd elő a még meg nem jelentetett írásaidat, vagy azokat, amiket a Facebookon ingyenesen megosztottál és töltsd fel a Nuuvellára.

Aktivizáld a követőtáborod és változtasd őket Nuuvella olvasókká. Használd az oldalt közösségi oldalként. Hozd létre bejegyzéseidet, engedj bepillantást a napi írói folyamatokba.

Kedveskedj a támogatóidnak exkluzív tartalmakkal, vagy szólj mindenkihez az ingyenes írásaiddal és építs szélesebb olvasóközönséget!

A kapott támogatások a Nuuvella jutalékának levonását követően azonnal, átfutási idő nélkül a szerző számlájára kerül.

Minden csak tőled és a történeteidtől függ. Írj jókat, rendszeresen!

Élj jól az írásból!

Építsd a saját brandedet! A szerzői profiloldaladon minden írásod megjelenik, az olvasók követhetik a munkáidat, kommunikálhatsz velük és lehetőségük van rendszeres támogatást is beállítani.

A friss történeteidről a követőid rögtön értesülnek, az ajánló algoritmusaink pedig a lehető legszélesebb olvasóközönséget biztosítják. Ennél könnyebben még nem szereztél új olvasókat! Kezdő íróként már egyetlen novellával felkerülhetsz a térképre.

Minél több emberhez elérsz, annál több pénzt kereshetsz.

Mennyit is kereshetek? Kalkulátor! Kalkulátor!

Tarts velünk!

A Nuuvella egy átlátható, fenntartható platform, ahol az írónak megéri írni, az olvasónak pedig élmény olvasni. Ha érdekel a lehetőség, egy gyors regisztrációt követően már kezdheted is!

Regisztráció

Válaszd ki kedvenc íródat, íróidat.

Kapcsolódj az író napi életéhez. Olvasd bejegyzéseit, új történeteit, élményeit.

Ha megteheted, akkor támogasd havonta a pénztárcádnak megfelelő öszeggel.

A támogatás után hozzáférést kapsz a fizetős tartalomhoz is. Kezdd el az olvasást az egyik készülékeden, folytasd a másikon pontosan onnan, ahol előzőleg tartottál. Az írásokat le is mentheted magadnak, hogy internet nélkül is bármikor elmerülhess bennük.

Kövesd a kedvenc szerzőidet, hogy biztosan értesülj a friss tartalmaikról.


Keress a kedvenc szerződre!

Tarts velünk!

A Nuuvella egy átlátható, fenntartható platform, ahol az írónak megéri írni, az olvasónak pedig élmény olvasni. Ha érdekel a lehetőség, egy gyors regisztrációt követően már kezdheted is!

Regisztráció

Keress a kedvenc szerződre!

 

Mi a Nuuvella?

Az első írói támogatói platform és közösségi oldal, ahol közvetlenül támogathatod kedvenc íródat. Véget nem érő történet az olvasóknak, végtelen lehetőség az íróknak.

A Nuuvella lehetővé teszi, hogy olvasóként aktív részese legyél az írói munkának havi támogatásért cserébe. Exkluzív tartalomhoz juthatsz olvasóként, bepillanthatsz az alkotási folyamatba. Az olvasói támogatásért cserébe az író szabadon dolgozhat és csak az írásra koncentrálhat. Építsd ki a független kreatív írói karrieredet.

Láss neki

 
A 99 forintos érme

Karácsonykor mindenki szeret ajándékozni. Ki-ki a „tehetsége” szerint. Mert a közhely igaz: ajándékozni öröm. És aki ajándékoz, az jó embernek érezheti magát. De valami elronthatja ezt az érzést. Szerencsére a vásárlás szentélyei ezt a terhet is leveszik lelkünkről!

4 perc olvasás
0 0 0
Tellus – ötödik epizód
Tellus - 5.

Tsamgon, kis falu Tibetben a három folyó találkozásánál. Egy tíz éves kisfiú, azt kérdezi a mesterétől, hogy: Kié a Föld? Lehet erre válaszolni? Érdemes? Van jó válasz?

6 perc olvasás
0 0 0
Gödel tételei egymást is cáfolják

Kurt Gödel (1906-1978) matematikus, de igazából filozófia könyveket írt négy tétele / érve az ami híresebb. 1. Matematikai teljességi tétele 2 Matematika első nemteljess... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Buktató

1 perc olvasás
0 0 0
Jin és jang - Az erdő és a gyár.

Az út békésen kanyargott a gyár és az erdő között. Forgalom alig volt rajta. Mintha csak azért építették volna, hogy a két oldalt ezzel a szabályos „S&rdquo... Tovább olvasom

1 perc olvasás
0 0 0
Az első iskolanap

Minden gyerek életében elkövetkezik a rettegett nap, amikor általános iskolás lesz. A kis Emilke nem érti, hogy szülei miért nem szeretik, és vajon örökösen idegeskedő, és agresszív apja miért szégyeníti meg mások előtt, míg anyatigrisként védelmező anyukája szerint apja szereti őt!

7 perc olvasás
0 0 0
Miért nem áll meg az idő?

1 perc olvasás
0 0 0
Véletlenek nincsenek
A szinasztria - Időtlen szerelem - 33.

Egy túlságosan nyitott házasság halálra van ítélve. Miért ragaszkodna mégis az egyik fél a status quo megtartásához? Többnyire a pénz és/vagy a presztízs megtartása ilyenkor a nyomos érv...

9 perc olvasás
1 0 0
T. Konda Szilvia
Véletlenek nincsenek [A szinasztria - Időtlen szerelem, 33. rész]
0 0 0
A beszélgetés
Fasza... - 3.

A téma horizontja tovább nő és egyben mélyül is.

7 perc olvasás
0 0 0
Keserédes szösszenet
Keserédes szösszenet - 1.

Segítség az Én VagyOk-hoz. Hiszel Benned? Mindennapi szösszenetek, szikrák.

1 perc olvasás
0 0 0
Botlásaim keresztje

1 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - CORBARIA
ŐSI VÉR CORBARIA - Első fejezet - 1.

Ősi Vér – Corbaria című regényem az Ősi Vér ötödik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Rémálmok. Hit. Erő. Vajon Christina meddig halogatja a döntést? Gabriel hite megingott volna? Sebastian miért tért vissza oly váratlanul? Az Emlékezés Napját több év kihagyás után újra felszínre akarják hozni

40 perc olvasás
0 0 0
Az özletelők

Egy dal történetét mesélem itt el.

1 perc olvasás
0 0 0
Nyári-koktél

Mit tehet egy borzasztóan félszeg, gátlásos kamasz, akit biliba hívtak kissé menő, provokatív, bagány osztálytársai? Kárpáti Róbertnek nem csupán a kissé becsípett, rámenős hölgyek társaságával, és a fenegyerekekkel kell szót értenie, de szíve hölgyét is szeretné meghódítani, mindent lazán.

11 perc olvasás
0 0 0
Szupersztráda

1 perc olvasás
0 0 0
Sziszifusz-lázadás

1 perc olvasás
0 0 0
Szívedet hol is keressem?

1 perc olvasás
0 0 0
Vállald Szívedet

1 perc olvasás
0 0 0
#8. Loving Cup
Screaming 4 London - 8.

A fejezet végére Dia és Ramsey elhagyják Londont és picit közelebb kerülünk ahhoz is, hogy a kamaszok érzelmei napvilágra kerüljenek.

18 perc olvasás
0 0 0

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!