Barion Pixel nuuvella

SophiaBDiamond

2022.�
Ebben az évben kezdődött el minden.
Ebben az évben rájöttem, hogy amit idáig őrültségnek gondoltam, valójában nem is az.
Úgy döntöttem, hogy innentől kezdve a negatív véleményeket egyszerűen csak elengedem a fülem mellett. Hagyom, hogy felkapja a szél, táncot járjon vele, és vigye vissza egyenesen a feladója fülébe.
Saját gondolataimat pedig eleresztem, hogy jó magasra szálljanak, fel a felhők fölé, ahol mindig süt a nap. Szárnyaljanak tovább és távolabb,valahová ahol életre kelnek a gondolatok.
Egy új útra leltem, egy sokkal szebbre, ahol valódi a mosoly és a könny egyaránt.
A szó, ami körülírná az egész mondandómat talán, a hit.
Hiszem, hogy többre vagyok képes.
Hiszem, hogy többet érdemlek az élettől.
De nem elég hinnem, ezért teszek is érte.
Minden nap.
Egy új sor, egy új kezdet.
És a legfontosabb.
Aki szeret, az támogat.
És aki támogat, az szeret.�


Az írás nem csak a hobbim,hanem a lelkem legmélyéről származó, féltve őrzött érzések, publikálása a világ felé. tovább olvasom


SophiaBDiamond ajánlásai

Adam Clark Dawson
Atlantis

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni SophiaBDiamond nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!