Barion Pixel nuuvella

Stellamagic8

Sziasztok! Szeretnék bemutatkozni nektek! Tehát, azért regisztráltam erre a platformra, mert úgy gondoltam, hogy érdemes lenni kirakni ide is a verseimet. Próbálkoztam már történet írással is, sokan azt mondják, hogy azokkal is nagyon sikeres vagyok, de ide inkább a verseimet szeretném publikálni.


Sziasztok! Szeretnék bemutatkozni nektek! Tehát, azért regisztráltam erre a platformra, mert úgy gondoltam, hogy érdemes lenni kirakni ide is a verseimet. Próbálkoztam már történet írással is, sokan a... tovább olvasom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Stellamagic8 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!