Barion Pixel nuuvella

Stern Angéla

Az írás 11 éves korom óta az életem része, akkor szerettem bele a fiktív világok kitalálásába, felfedezésébe és a történetmesélésbe. 2009 óta írok novellákat és kisregényeket álneveken, különböző online felületekre.
Bár a fantasy áll hozzám a legközelebb, a zsáneren kívül is szívesen kísérletezem.


Az írás 11 éves korom óta az életem része, akkor szerettem bele a fiktív világok kitalálásába, felfedezésébe és a történetmesélésbe. 2009 óta írok novellákat és kisregényeket álneveken, különböző onli... tovább olvasom

Stern Angéla első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Stern Angéla nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!