Barion Pixel nuuvella
Sci -fi

Nagyon rövid sci- fi történet, egy női úrhajós szereplésével.

1 perc olvasás
0 0 0
A talpraesettség próbája

Mia modern, sportos, talpraesett nő, aki hamar szívébe fogadja a szomszéd kislányt. A kislány váratlanul beteg lesz, és ő ápolja, míg a kislány folyamatosan értetlenkedő, hisztiző anyja mintha összeesküdne, pálcát akarna törni Mia cselekedetei felett.

12 perc olvasás
0 0 0
Kacifántos kifogások

Kacifántos kifogások: A konspiratív elmúlás asszociációi ébredeznek és. J. L. Kunstetter drámai szavai gellert kapva visszhangzanak kemény koponyámban: „Maximális azonosulás egészen a lényeg kontúrjainak elmosódásáig.”

2 perc olvasás
0 0 0
Kétség és remény között

Anna karizmatikus, ambiciózus fiatal hölgy, aki egy sikertelenül végződő állásinterjú után legjobb gimis barátnőjével együtt nekivág külföldnek, és elhatározzák, hogy megpróbálnak új lehetőségek után nézni.

18 perc olvasás
0 0 0
Nepál

Hány állásinterjú szükséges ahhoz, hogy összecsomagolj és Nepálba költözz?

5 perc olvasás
0 0 0
A szerelem színei

Sok mindenre jó az ősz, amire például a nyár is. De ez most az ősz.

3 perc olvasás
1 0 0
Egy élet vallomása

Melinda úgy érezte egyre csak sordódik a legtöbb párkapcsolatában. Félix pedig az igaz szerelmet szerette volna megtalálni. A sors kiszámíthatatlansága sodorja őket egymás felé, és mivel már régóta ismerik egymás nem is kell sok idő, hogy szerelmük szárba szökkenhessen!

12 perc olvasás
0 0 0
Új nemzedék - részlet 2.
Hamarosan... - 4.

Menekülni akkor sem egyszerű, ha az embernek van benne rutinja. Ha nincs, a helyzet drámai. Ha pedig egy ádáz, halhatatlan lény verbuválta csapat üldözi, akkor egyenesen kilátástalan...

7 perc olvasás
1 0 0
Furcsa történet

Benedek afféle mindenes házmester, és könyvesboltvezető, aki töezsvendégeinek mindig a legfrissebb könyveket, újdonságokat rendeli meg. Élete és munkája a könyvek körül kering, és sok érdekes kapcsolatra tesz szert.

6 perc olvasás
0 0 0
Szabó bácsi, a Paradicsomszky utcai főbeteg

Nem gyakran keveredem orvosok karmai közé, de most befigyelt egy kis mozgásszervi betegség. Ezért beképzelt orvosokat kell viselnem, akik nem igazán tesznek értem semmit. Amint, még ifjúságomtól örökölt sportos testemmel belépek rendelőikbe, máris elkezdődne a leiskolázásom. E-paródia írói bosszú.

7 perc olvasás
0 0 0
Kiábrándító viszonyok

Koris gondoskodó, felelősségteljes családapa, akinek imádnivaló kislánya és gyönyörű felesége van. Akár ideáli család is lehetnének, ha Korisnak ne volna egy teljesítménycentrikus, bárkin átgázoló, rabszolgahajcsár főnöke, és ha a munkája sem tűnne olyan bizonytalannak.

7 perc olvasás
0 0 0
Háborgó szerelem 4 fejezet
Háborgó szerelem 4 fejezet - 1.

Az egyetlen testvéred megtámadják és a rendőrség falakba ütközik, mindenki tehetetlen, de te nem tudsz várni, minden áron meg akarod találni a tettest, emiatt az egész világot képes vagy felforgatni. Vajon sikerül és egy ártatlan lány megtalálja a támadót, vagy a hatalom uralta világban semmi esély.

46 perc olvasás
0 0 0
Próba-szertartás

Dr. Kántor Oszkár eltervezi, hogy próbatemetést tart, hiszen rákos lett, és kíváncsi vajon kik fognak majd megjelenni sajá gyászszertartásán? Számos ismerőse, kollegája, és művészek róják le kegyeletüket, míg a tulajdonképpeni természetes halál otthon éri kedvenc könyvei társaságában.

10 perc olvasás
0 0 0
Új nemzedék - részlet 1.
Hamarosan... - 3.

A gonosz erőknek megvan az a rossz szokásuk, hogy ha egyikük elhullik, rögtön van, aki a helyébe lépjen. Ha pedig az új gonosz egyben egy halhatatlan lény is, akkor a helyzet tovább bonyolódik...

5 perc olvasás
3 0 0
Úton hazafelé

Egy családban, főként, ha az egyik szülő vaskalapos, fogához veri a garast akadhatnak kisebb-nagyobb összeütközések. A Müler-családban a nagyobbik felnőtt lány Fruzsina állást kap mint műsorvezető, és máris elkezdődnek a szomszédi találgatások, és sugdolózások, hogy hogyan sikerült állást szereznie?

9 perc olvasás
0 0 0
Nem vagy egyedül

Egy író találkozása megannyi ismeretlen ismerőssel egy ódon, elhagyatott házban. Na de ki kicsoda?

6 perc olvasás
0 0 0
A visszautasítható ajánlat

Igaz történet alapján!

2 perc olvasás
2 0 0
ASZTEROIDÁK
Érinthetetlenek - 16.

A két magány összeadódik, szenvedély lesz belőle, időzített bomba, szédület és örvény, meg kezdetleges bizalom. Ha találkoznak, már az előszobában vetkőztetni kezdik egymást némán, eldobált ruhák vezetnek a megfeketedett konyhán át az egyetlen szobába, a sezlonig.

31 perc olvasás
2 0 0
Csillagok

Történet a hitről, hogy a lélek nem vész el, csak átalakul.

6 perc olvasás
0 0 0
Sorsok, életek, receptek

Dezső szemétszállító, de dörzsölt kupec-üzletember is, aki mindig minden munkát igyekszik megfogni. Rajta is marad a gúnynév: karvalyképű! Az egyetemmel is megpróbálkozik, és hirtelen nagyon népszerű lesz a hallgatók körében bölcs-különös életbölcsességeivel, végül családjával együtt Kanadába kötnek

10 perc olvasás
0 0 0
Rend a lelke mindennek

Mi a trigger? Hol válik egy fura ember gyilkossá?

7 perc olvasás
0 0 0
Különös gavallérok

Egy vizsga fontos megmérettetés, és mérföldkő minden egyetemista hallgató életében, különösen akkor, ha a tanár személye az ismeretlenség homályában leledzik. Róbert furcsa különc egyetemista széles műveltséggel, és nagy adag kisebbrendűségi komplexussal. Barátsága a professzorral egy életre meghatá

9 perc olvasás
0 0 0
Az Univerzum pereme
A kőbe vésett jövő - 21.

Bizalom

4 perc olvasás
0 0 0
A pók hálójában. 2.rész.
Mundus vult decipi... - 28.

Néha olyan könnyű volna feladni. Hátat fordítani mindennek, lemondani mindenről és hagyni, hogy a világ vagy a sors ítélkezzen a továbbiakban felettünk. Gyengeség volna, ha egy adott pillanatban megtörik az ember? Esetleg bűn az, ha a valóság elől, az álmaink birodalmába menekülünk?

17 perc olvasás
0 0 0
Menyasszonytánc

"Ábrahám Dániel pár nappal korábban még mindent látott, amit csak látni érdemes volt abban az eldugott, Isten háta mögötti kis faluban. [...] Látta, érezte, belélegezte és biztos volt benne, hogy az mérgezte meg a tüdejét is, azért köhögött olyan ótvarul már napok óta."

7 perc olvasás
1 0 0
Napfény Harmadik fejezet
Napfény - 4.

A Jackson család megkezdte a aratást. Mindeközben Lydia aggódik, hogy Jack nem szereti őt igazán, ezért megkéri barátnőjét, derítse ki az igazat. Vajon Steph sikerrel jár?

20 perc olvasás
0 0 0
Itt vagyok!

Rövid történet az elmúlásról, elfogadásról és az újrakezdésről. Sajátos megközelítésű írás arról, hogy mi lesz velünk, ha meghalunk. Az olvasó végigkísérheti a főszereplőt az útján, míg végül elfogadja sorsát és elengedi azt, ami ehhez a világhoz kötötte.

6 perc olvasás
0 0 0
Félreértés

Van helye a viccnek, iróniának a mai, Voke és PC uralta világunkban? Rövid írásommal erre keresem a választ.

1 perc olvasás
1 0 0
Alkalmi turista

Nem lehet pontosan tudni, hogy vajon a sors, vagy a végzet mit tervez az egyes emberrel, annyi azonban tény, hogy a kissé lelekótya Buránkszky turistaként elvetődött Angliába, és abban a kiváltságos szerencsében is részesült, hogy az angol királynővel is találkozhatott!

9 perc olvasás
0 0 0
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN - 13.

Suzi. Meg egy elnéptelenedő vidék. Aztán az Északi tenger. 3D szindróma. 21. századi nomádok. Valószínűleg szerelem, bár az lehetetlen. Az úrnő köszöntése hajnalban, amikor láthatatlanná fakul a fáklyák fénye. Ha érteni próbálod, rossz úton jársz. Nem sikerül a nyomozóknak sem.

3 perc olvasás
1 0 0
Trenka Csaba Gábor
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN - 12.
0 0 0
Trenka Csaba Gábor
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN
FEKETE MADÁR EGYSZERRE HÉT ÉJSZAKÁBAN - 11.
0 0 0
Szupernova
A kőbe vésett jövő - 20.

Szupernova

2 perc olvasás
0 0 0
Carl Peter Bowman
A gravitáció egészen más
A kőbe vésett jövő - 19.
0 0 0
Carl Peter Bowman
Civilizációk hagyatéka
A kőbe vésett jövő - 18.
0 0 0
Carl Peter Bowman
Eggyel több
A kőbe vésett jövő - 17.
0 0 0
Különleges szeánsz

Modern, felgyorsult, felszínes, groteszk világunkban szinte minden egyedi esetnek számít, ami szenzációt, vagy különleges figyelmet érdemel. Ebbe a hibába többször is beleesik a történet főhőse H.K. aki korunk tipikus, átlagos dolgozó emberét van hívatva megtestesíteni.

11 perc olvasás
0 0 0
Az emlékek őre - Amdileila esettípus I.
A kőbe vésett jövő - 16.

Talán létezik a Love Consortium, mint vállalkozáscsoport, de szerintem van amikor nem a szex, vagy erotika a sok sebből vérző emlékezés gyógyszere, hanem a szerelem, mint érzés, vagy az ilyen érzéseknek a fokozatai, elfogadva azt is, néha csak kedvesség szükséges.

1 perc olvasás
0 0 0
Carl Peter Bowman
Kivel, és mi történt? - Akik mindent tudnak...
A kőbe vésett jövő - 15.
0 0 0
Carl Peter Bowman
Bölcsőhalál - Amdileila kezdeményezés
A kőbe vésett jövő - 14.
0 0 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

Bogdán Szabolcs

Szeretném összegyűjteni az új projektem induló hirdetési költségét.

Egy szórakoztató, online fantasy regényfolyam elindításán dolgozom. Ahhoz, hogy kellő számú olvasóhoz eljuthassak, szükséges egy kezdeti reklámkampány. (Az 54321-es egy visszaszámolós kabalaszám.)

Támogatási célom: 54 321 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Bogdán Szabolcs nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Trendi műfajok


bejegyzés

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!