Barion Pixel nuuvella
fikció mese vers nem-fikció erotika Műfajok: összes
Betty Callen
1. fejezet
Villámcsapás - 2.
Könnyed, egyben szórakoztató olvasmány azoknak, akik elrugaszkodnának a jelenből és visszarepülnének az 1800-as évekbeli romantikus világba.
romantikus   4 perc olvasás
kapastibor
Elkéstem
Történet a halogatásról, amit egészen addig művelünk, míg végleg kifutunk az időből. Amikor az utolsó nap virrad az életünkben, akkor lesz fájdalmas a felismerés: elkéstünk.
thriller   5 perc olvasás
Budai Ferenc
A legszebb dal
Egy koncerten a közönség szórakozik, a banda dolgozik. De mi van, ha egyikük aggodalma árnyékolja be a koncertet? Győz a profizmus, vagy minden bukik? Hogyan mutatja meg háláját, fájdalmát egy profi előadó?
chick lit   5 perc olvasás
Ian Pole
Valóságok foglyai
A gyarmati háborúk idején útban a peremvilágok felé egy mélyűri hajón, két teljesen eltérő életrimusú katona - egy tűzvezető tiszt, és egy pilótalány- véletlenszerű találkozása. A találkozás kinyit egy olyan ajtót, ami mögé nem biztos, hogy készen állnak bepillantani.
sci-fi   39 perc olvasás
Kovács Attila
Tóparti ház
Ádám évekig dédelgette az álmát. De elérkezik a pillanat, amikor ráébred, hogy az álmokat nem őrizni, hanem megvalósítani kell.
szépirodalom   27 perc olvasás
Koncz János
Chassé-croisé
Aljas, mocskos, korrupt világban élek, ahol az átpolitizált közélet megkeseríti a mindennapokat... Nem volt ez mindig így!
sci-fi   49 perc olvasás
Szűcs Brigitta Z.
Végtelen színtartomány
Ne becsüld alá a takarítónőt! Főleg, ha szeretőd van!
szépirodalom   4 perc olvasás
Andrew Sinclair
Radagas krónikák - Tomber-hegy ostroma 1. rész
Az ifjú Bran'Daan Doonstarl herceg és serege nyugatra menetel, hogy felkészüljenek Tomber-hegy ostromára. A herceg erőtpróbáló feladat előtt áll, serege fáradt, Tomber-hegy védelme gyenge, és az ellenségről sincsennek pontos információk.
fantasy   12 perc olvasás
Budai Ferenc
Jahve kísérlete
Jahve teremtett, vagy az evolúció? És ha mindkettő igaz?
sci-fi   4 perc olvasás
kapastibor
Kukákból tanulni
Történet az alázatról. Az élet a legjobb tanár, fáradhatatlanul tanít, sok leckét ad és akkor hív ki felelni, amikor nem számítunk rá. Hogy milyen érdemjegyet kapunk, az csak rajtunk múlik.
szépirodalom   4 perc olvasás
Rudolf Terézia/ Zia
A halál szele...
A munka rengeteg időt és energiát vesz el a mindennapjainkból. Gyorsan meg kell tanulnunk jól beosztani az időnket, hogy elkerüljünk a testi-lelki leépülést, mert az már akár tragédiához is vezethet. Egy halálközeli élmény előzményeinek, s végkifejletének az eseményeit írja le, e novella.
misztikus   12 perc olvasás
Andrási Adél
Áldott a sok kéz, átkozott a sok száj
A falu rongya - 2.
Földi Katica az a leány volt, akire még a nap is máshogy sütött. Mosolyával kiragyogott az aratók közül. A ragyogás azonban magára vonzza a tekintetet. Mindenkiét...
szépirodalom   6 perc olvasás
Mason Murray
Túszok és szerelmek
Egy túsz-szabadító akció során a kommendósok bizony váratlan helyzetekkel, esetleg halálos csapdákkal szembesülnek. Ebben az esetben azonban segítség érkezik az akció vezetője számára, mégpedig egy olyan személy képében akire egyáltalán nem számíthatott.
thriller   11 perc olvasás
TomDilinger
Vidámpark az üvegben
Egy YA fantasy történet játékról, függőségről és testvéri szeretetről.
fantasy   8 perc olvasás
kabdebon
Fémvirág meséje
Mese a szeretetről
szépirodalom   4 perc olvasás
Szűcs Brigitta Z.
Szeretni azt, aki szeretetre méltó
Szerethető-e az, aki épp kilép az életünkből?
szépirodalom   1 perc olvasás
Lakó Péterfi Tünde
Nanó és Papó
Ünneplőben, nyikorgó csizmában feszített, fekete haja kikandikált a kucsma alól, sötét szeme vad életkedvvel villogott. Legény-bajsza még nem volt drótszerü, amikor megcsókolta, csak csiklandozta a zsenge leányajkakat.
szépirodalom   2 perc olvasás
Póli Emma
Az utolsó nyár
Az utolsó nyár szabadsága, szépsége, szomorúsága
szépirodalom   3 perc olvasás
Rudolf Terézia/ Zia
Hóesés csapdájában az M7 –en…
Holle anyó néha megviccel bennünket, és olyankor rázza fel párnáját, s dunnáját, amikor mi földi halandók nem is várnánk már az égi pelyhek hullását. Egy emlékezetes március 15.-ei napról szól a történet.
kaland   13 perc olvasás
Robin O'Wrightly
Antiromka
Yes-vellák - 3.
"Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy szegény szolgálóleány, Romka, aki éjt nappallá téve robotolt a mezőváros földesuraságánál..." Életszagú mese abszurd felütéssel. (A Yes-vellák laza gyűjteményének harmadik darabja.)
humor   1 perc olvasás
Mason Murray
A vég kezdete
A történet egy elgázolt férfi megtalálásával kezdődik, majd különös titkokra derül fény, végül kiderül, hogy megmenthető-e az emberiség.
sci-fi   15 perc olvasás
L. J. Wesley
Kell ez nekünk?
12 első hónap - 1.
Sam és Jack (legyünk őszinték, főleg Sam), úgy döntenek, hogy a kapcsolatuk érdekében, párterápiára mennek...
chick lit   4 perc olvasás
kapastibor
Munkatársak
Történet a pótolhatóság érzéséről. Ma szerelmesen ölelkezünk, csókolunk, évek múlva már idegenként tekintünk egymásra. Emberek jönnek és mennek életünkben, ahogyan mi is csupán átutazók vagyunk mások számára.
romantikus   5 perc olvasás
Andy Baron
Csak nyugodtan!
Frank Chipolla intéző a közigazgatásnak dolgozik, mint magánrendőri szolgáltató. Egy volt harcostársa kéri segítségét, mert számít rá, hogy Frank mindig, minden körülmények között megőrzi a nyugalmát.
sci-fi   5 perc olvasás
Mason Murray
Fehér zaj
Biztosak lehetünk-e abban, hogy biztonságban vagyunk? Mindig azt tesszük, amit akarunk? Honnan tudjuk, hogy minden gondolatunk a sajátunk?
thriller   18 perc olvasás
Thomas Otto
Prométheusz második látogatása az isteneknél
A jövőben Norman Thronton egy olyan parkban dolgozik vadőrként, hol ember kreálta élőlények élnek. Azonban az események váratlan láncolata döbbenti rá arra, hogy a genetikusok által teremtett élet felelőssége az ő vállát is nyomja.
sci-fi   24 perc olvasás
kapastibor
Lépésről lépésre
Történet a gyarlóságról. Időnként elhatározzuk, hogy megpróbálunk kiemelkedni az önpusztító tömegből, amelynek részei vagyunk. Erőfeszítéseinket fájdalom és szenvedés kíséri, jellemünket próbára teszik a mindennapok akadályai.
szépirodalom   4 perc olvasás
Zsozso
Se tér, se idő
Töprengések egy távkapcsolatban.
szépirodalom   4 perc olvasás
Varga Dániel
Meztelenül szelfizett a 140 kilós modell – képpel!
Vélhetőleg nem utoljára engedett betekintést testének rejtett zugaiba a világ legismertebb plus-size modellje, Tess Holliday. A 140 kilós monstrum a minap egy szponzorált Instagram-poszthoz készített szelfit a felcsúti hóesésben (a felvétel egy montanai luxus síközpontot népszerűsít majd).
szatíra   2 perc olvasás
Bogdán Szabolcs
A hülyeség spektruma
Kritikai élcelődések - 3.
Élek a gyanúperrel, hogy valamiféle rossz szokás kezd kialakulni nálam, miszerint felébredek, bekapcsolom a tévét, rápillantok valami tudományos csatornára, és öt perc múlva úgy felidegelem magam, hogy legszívesebben ráharapnék egy köszörűre.
humor   3 perc olvasás
Leda DRasi
Hazatérés
Alakváltó krónikák - 2.
Hazatérés soha nem volt még ilyen fájdalmas. Tragédia telepszik az alakváltókra. Királyukat gyászolják, akinek a szíve még ver, de a lelke holtan fekszik kedvese mellett a sírban. 
fantasy   8 perc olvasás
Ian Pole
A királynő kötelessége
A becsvágyó tábornoknő kényszerű vállalkozása arra, hogy saját érdekei kiszolgálására egy idegen kultúrájú nép királynője legyen.
fantasy   24 perc olvasás
Andy Baron
A keménykezű karbantartó
A keménykezű karbantartó megszereli és karbantartja a világot. Gyilkos humor. :D
humor   1 perc olvasás
Andy Baron
Megfelelő Barnabás
Abszurd jelenet egy megfelelési kényszertől szenvedő fickóról.
humor   2 perc olvasás
Leda DRasi
Freydra terve
A kezdetek - 2.
Freydra istennő meglát valamit az aranyszemű újszülöttben. A jövőt. Az istennő terve grandiózus, évezredeken átívelő, és épp az aranyszemű gyermek lesz a főszereplője.
fantasy   9 perc olvasás
Hanna Firkál
Krisztus köpenye
A novella egy római katona által megért eseményeket, Krisztus szenvedéstörténetét meséli el, a Bibliából inspirálódva.
szépirodalom   3 perc olvasás
Aina Meria
Szabadság
Megtapasztalni a lélek teljes szabadságát egy koncerten... áldás vagy átok?
misztikus   2 perc olvasás
Leda DRasi
A saját napló projekt...
Egy boszorkány naplója - 1.
Una évszázadok óta vezeti a feljegyzéseit. Egyszer beleolvastam. Dög unalmas volt! Gondoltam megmutatom, hogy kell ezt csinálni. Mert bocs, de én még egy halálosan snassz dolgot is úgy tudok előadni, hogy mindenki dől a röhögéstől. Azokról a sztorikról már nem is beszélve, amikről Una nem is tud...
fantasy   8 perc olvasás
Bogdán Szabolcs
Egy igazán modern vásárlás
Elindultam a gigabót belsejébe vásárlani. Tudományosan. Merthogy letöltöttem egy ilyen vásárlói listás alkalmazást, hiszen annyira modern fószer vagyok, hogy az hihhhetetlen. És a csudás applikációba előzőleg betápláltam minden javat, amire vágytam, s aminek birtoklását elterveztem.
humor   7 perc olvasás
Mason Murray
Visszatérő végzet (részlet) 6. fejezet
Visszatérő végzet - 6.
Egy pillantás a múltba, amely megmutatja, hogy napjaink kegyetlen és érzések nélküli gyilkosa, Ethan Bishop mitől vált legyőzhetetlennek tűnő szörnyeteggé. De vajon valóban ez az esemény indította el a következő évtizedek rettenetes eseményeinek láncolatát?
thriller   18 perc olvasás

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben