Barion Pixel nuuvella
Hepehupás szerencse

Éva modern, határozott, talpraesett fiatal felnőtt nő, aki nem hagyja, hogy eltapossa, vagy bedarálja az ún. nagybetűs élet. Változatos állásokon át vezet útja , és karrierje a sikerekig, és mivel nagyon jó emberismerőnek tartja magát az igazi-őszinte szerelem is kopogtat nála.

6 perc olvasás
1 1 0
Várakozás a halálsoron

Brendon Cool utolsó vallomása

4 perc olvasás
0 0 0
Az utolsó levél

Milyen üzeneteket kap Nanni? Kitől? Mihez kezd velük?

4 perc olvasás
0 0 0
Az idők végén

Lantos harminc évig dolgozott moziban, és rájön arra, hogy megöregedett. Korunk tipikus kisembere ő, akin minden ember átnéz, hiszen természetesnek veszik, hogy mindig számíthatnak támogatására, segítségére. Váratlan halála furcsa megdöbbenést kelt a lakóközösségben...

5 perc olvasás
1 1 0
Amikor elhamvad minden. 4.rész.
Mundus vult decipi... - 46.

A világon talán, két dolog a legnehezebb: akkor is hinni, amikor látszólag már semmi ok nincs rá, és akkor is remélni, amikor a remény maga is csupán hiú ábránddá korcsosult. Vajon az erőszak földjén elég ez a két dolog ahhoz, hogy egy lélek a kritikus pillanatban megmaradjon annak, aki volt?

31 perc olvasás
0 0 0
Szólíts botránynak
Egy boszorkány naplója - 12.

Luna szülinapi buliba hivatalos, ahol felüti fejét az unalom. Aki olvassa a boszorka naplóját, az tudja, hogy ez mit jelent: Luna megpróbál kitörni az unalomból. Vagyis a botrány garantált.

18 perc olvasás
1 0 0
Ujjak dallam-tánca

Az iskolába váratlanul új csinos, fiatalos zenetanárnő érkezik, aki egy csapásra fenekestül felkavarja az állóvizet, és megszeretteti diákjaival a zenét.

7 perc olvasás
1 1 0
Szerelem mindenáron 12 rész
szerelem mindenáron 12 - 12.

A hatalmas Jayden Prince elveszíti az irányítást a szíve felett és megsérül, miközben megakarja védeni azt a lányt, akiért semmit sem érez és csak a testét akarja, vagy már maga sem tudja mit érez?....

10 perc olvasás
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron 11 rész
szerelem mindenáron 11 - 11.
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron 10 rész
szerelem mindenáron 10 - 10.
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron 13 rész
szerelem mindenáron 13 - 13.
0 0 0
Bahus Katalin
Én édes óriásom 5 rész
Én édes óriásom 5rész - 5.
0 0 0
Légtorna

A hűtlenség, ha már egyszer megesett, aszerint viselhető, hogy ki lett behozva. Na és hogy mikor, leginkább.

43 perc olvasás
1 0 0
Fogaskerék

Takács Emil felnőtt, bölcsészhangulatú férfi, aki szabadidejében novellákat, verseket ír, és igyekszik alkalmi munkából fenntartani magát. A Takács családban azonban a családfő szava szent, és ez óhatatlanul is nagy surlódásokhoz, és mégnagyobb konfliktusokhoz vezet.

8 perc olvasás
1 1 0
Szerelem mindenáron 9 rész
szerelem mindenáron 9 - 9.

– Megint előttem vagy! Miért kell mindenütt téged látnom? Megsimítva csapja be a mappát és indul el a munkába, először az irodájába ment mert sok munka gyűlt össze ott is....

29 perc olvasás
0 0 0
Bahus Katalin
Én édes óriásom 4 rész
Én édes óriásom 4rész - 4.
0 0 0
Bahus Katalin
Én édes óriásom 3 rész.
Én édes óriásom 3rész - 3.
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron 8 rész
szerelem mindenáron 8 - 8.
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron 7 rész
0 0 0
Generációk üzenete

Mindennapos esetnek is nevezhetnénk, hogy egy gyorsétteremben nyilvános megszégyenítésre kerül sor, és persze senki sem hajlandó segíteni. Végül a novella főszereplője egy Géza nevezetű férfi segíteni fog a gyorséttermi dolgozónak.

8 perc olvasás
2 1 0
A Fekete Gyémánt (részlet)
A Fekete Gyémánt - 1.

Egy pokoli hideg reggelen ébredve, csupán emlékképek felvillanása emlékeztet arra, hogy valami történt tegnap este. Mi történt? Mit tettem?

3 perc olvasás
0 0 0
Szerelem mindenáron- 6 rész
szerelem mindenáron 6 - 6.

Mikor egyedül eljutsz álmaid városába nem érdekelnek a nehézségek, mindent megteszel, hogy ott maradhass, de mi van, ha összehoz a sors egy olyan férfival, aki mindent megtesz, hogy megszerezzen magának, meddig mehet el ezért? Pénz, vagyon, hírnév, mindent felhasználva megkapja amit akar? Vagy felad

11 perc olvasás
0 0 0
Bahus Katalin
Szerelem mindenáron
Szerelem mindenáron 5 rész - 5.
0 0 0
Zártkörű rendezvény
Opálos palackok/történetek a pincéből. - 15.

Fizetés volt és te többet dolgoztál azért, hogy hétfőn is bemenjél. Engedd el magad! Légy önmagad! Tegyél az elvárásokra!

5 perc olvasás
1 0 0
Instabil status quo

Apa és fia között meglehetősen feszült, labilis helyzet már nem is lehet élesebb, puskaporosabb. A fiatalember nem érti, hogy apjának miért kellett kirakni őt az Erzsébet-híd lábánál a hideg novemberben, ezzel megszégyenítve őt, és lerombolva bizalmi függő kapcsolatukat.

11 perc olvasás
1 1 0
A szerelem ereje

Egy szerelem története. Köszönet annak, aki elmesélte, és hagyta, hogy átírjam kicsit...

5 perc olvasás
0 0 0
Balhé, diszkó, hidegvér

Ákos és Tibi testvérek. Míg Ákos bulizik, és hajtaná a nőket, addig Tibi szeretne, ha valódi testvérre tehetne szert. Ákos anyjuk kérésére elviszi magával egy felkapott szórakozóhelyre kisöccsét, ahol váratlan, meglepő dolgok történnek.

11 perc olvasás
1 1 0
Nero de Sforza (részlet)
SZAURUSZTÁNC - 5.

"Most, hogy befejeztem az olvasást… úgy érzem magam, mint aki nagyon sokat szívott valami csillámos állagú, nem enyhén hipnotikus anyagból. Gyerekek, olvassatok Trenka Csaba Gábort!" (ViraMors a Szaurusztáncról, moly.hu)

9 perc olvasás
0 0 0
Vakáció, kaland, légyott

Róbi különös különc, kicsit magának való kamasz srác, akit kissé kinéznek maguk közül osztálytársai. Egy nyári osztálykirándulás alkalmával azonban megváltoznak a dolgok, és a kamaszok rájönnek, hogy az igaz-őszinte barátság számít egyedül.

9 perc olvasás
1 1 0
Húsvéti fogadalmaim

Rádiókabaré-jelenet nyusziünnepi fogadalmakról.

2 perc olvasás
0 0 0
Plúszkilós örömök

Kata és Miklós fiatal pár, akik első babájukat várják, miközben úgy érzik, hogy családtagjaik, és baráti társaságuk is más, felszínes szemekkel tekint rájuk. Míg Kata sugárzóan gyönyörű kismama, és élvezi terhessége minden percét, Miklós folyamatosan stresszel, és agyal, hogy mások vajon mit gondolh

8 perc olvasás
1 1 0
A mese-könyv

Sohasem volt ott rajtam, és a szakállas, mormotaszerű antikváriuson kívül senki. Tökéletes hely volt számomra, ahol órákat töltöttem a papírszagú csendben. Olvasgattam, élveztem a kutatást, figyeltem a pocok sötét sarkai mentén elsurranó manókat. Itt bukkantam rá a könyvre.

3 perc olvasás
0 0 0
Homokóra (regény részlet)

Igaztörténet

3 perc olvasás
1 1 0
Szakítás, fájdalom, lehetőség

Zoli És Ági fiatal pár, akik rájönnek arra, hogy bár kétségtelen, hogy sok közös van bennük, mégis szakítanak. Ági úgy érzi megfullad a tespedő, tunya, kiszámítható élet határai között, ezért Amerikába megy, és későbbi párját bemutatja Zolinak. Zoli és Ági barátok maradnak.

9 perc olvasás
1 1 0
Szeretetéhség 3. Végre megvagy!

Véget ér Marie kálváriája. Minden jó, ha jó a vége!

5 perc olvasás
1 0 0
Jogos visszavágó

Márk kamasz, ötödikes iskolás srác, aki felnőtt fejjel gondolkodik az élet összetett dolgairól, és épp ezért a bandatagoktól semmilyen könyörületre nem számíthat. Osztálytársai baráti szövetsége azonban mgingathatatlannak bizonyul, ha az összetartozásról, és barátságról van szó.

11 perc olvasás
0 1 0
Sírhant

Apai nagyapám a II. világháborúban halt meg a fronton, nagyon fiatalon. Ez az írás az ő tragikus története.

5 perc olvasás
0 0 0
Irodalmi barangolás

Kelep András ismeretlen, modern Anonymus költő-író a XXI. században, akit fel kellene fedezni. Már csak az a kérdés, hogy kinek, és milyen körökben illene mozognia, hogy elkezdődhessen a kultúrális pezsgés?

12 perc olvasás
0 1 0
Szeretetéhség 2. Bosszúvágy
Szeretetéhség2 - 1.

Az előző rész véletlenül a Bejegyzésekhez lett rögzítve. Maria története, kálváriája a pasikkal, vágy a szeretet után

7 perc olvasás
1 0 0
Film, romantika, szeánsz

Tóni gimis, sebezhető kamasz srác, akiről kiderül, hogy nem is annyira idióta, mint azt egyes osztálytársai hiszik. Kriszta nyomban a védelmére kell a filmes fakultáció kapcsán, és a legjobb barátokká válnak...

9 perc olvasás
0 1 0

Ajánlott szerzőinkÖsszes szerzőnk

Gulyás Gábor

Szeretném kiadatni a könyvemet

Szeretném kiadni a készülő regényemet, mert üzenete a ma emberéhez szól. De csak részben rendelkezem a szükséges anyagi fedezettel. Ha tudsz, segíts! Köszönöm!

Támogatási célom: 100 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gulyás Gábor nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Trendi műfajok


szépirodalom

vers

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!