Barion Pixel nuuvella
Földre szállt angyal
Földre szállt angyal - 1.

Novella Isten a a földre küldi egyik kedvenc angyalát, hogy véget vessen az éhinségnek és megmentse a maradék - alig maroknyi ember életét, hogy velük az emberi faj tovább élhessen. Az angyal azonban többet kap a földön mint azt valaha is sejtette...

18 perc olvasás
0 0 0
Lúzerek társasága

A lúzerek társasága egy iskolán belüli kis bandacsoport, melynek tagjait jobbára a kölcsönös barátkozás, bandaszellem jellemzi. Változatos karakterek gondoskodnak az izgalmas, elgondolkoztató történetről.

9 perc olvasás
0 0 0
A sors nyomán
A sors nyomán - 1.Rész - 1.

Madlen a frissen diplomázott fiatal nő rájön, hogy az elmúlt éveit hazugságban élte le.Még az elköteleződés előtt hazalátogat családja néhai városába ahol ismerős arcokba botlik. Gyermekkori legjobb barátja mára egy vonzó férfivá cseperedett és végre közelebb kerültek egymáshoz de aztán...

6 perc olvasás
0 0 0
Skyjensen_hun
Tiltott Gyönyör
Tiltott Gyönyör - 1. fejezet - 1.
1 0 0
Dresszkód

Dresszkód Lehet én vagyok régimódi, földhözragadt és túl kritikus, de van egy szint, ami alá nem megyünk. Különösebben nincsenek márkás holmiim, de ami van jó állapotban van és mind tiszta és elegáns. Nagyon kényes vagyok a pecsétekre és mivel nem éppen kis keblekkel áldott meg a sors

3 perc olvasás
1 1 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Kilencedik fejezet - 9.

Ősi Vér – A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Lilith nem sokáig reménykedhet az Ősi Vérrel kapcsolatban. A Pokol Királya felnyitja a szemét, hogy meglássa az igazságot. Tudja, hogy sokáig nem tévesztheti meg a démonok királynőjét.

33 perc olvasás
0 0 0
Bevezető
William Larson - 1.

William Larson nem tudja kicsoda. Egy rémálomnak tűnő, de annál izgalmasabb eseményekbe csöppen hogy emlékezetét, és mivoltát felkutassa.

3 perc olvasás
0 0 0
ŐSI VÉR - A VÉRVONAL
ŐSI VÉR A VÉRVONAL - Nyolcadik fejezet - 8.

Ősi Vér – A Vérvonal című regényem az Ősi Vér negyedik könyve, ami még nem jelent meg könyvben. Will megvizsgálja Namie-t, és rájön néhány dologra. Ugyanakkor szembesülnie kell egy régi nem várt ismerőssel is, aki nem engedi, hogy csak úgy elfelejtse.

35 perc olvasás
0 0 0
A hortobágyi szürkecápa szomorú története

Egy nyugalmazott professzornak az az ötlete támad, hogy meghonosítson egy cápafajt a Hortobágyon.

2 perc olvasás
0 0 0
Hova tűnt az asszony? - A hajléktalanok
Hova tűnt az asszony? - variációk egy témára - 7.

A hajléktalanok kérdése sokszor neuralgikus pont egy eszmecsere során. Jelen történetünkben sajnos rá is szolgálnak rossz hírükre.

4 perc olvasás
0 0 0
Napfény Második fejezet
Napfény - 3.

Megismerjük Stephanie Claytont, Lydia barátnőjét. Betekintést nyerünk egy angol órába, ahol már-már családi hangulat uralkodik. Jack és Lydia kapcsolata sínen van, de ekkor egy váratlan személy közbe avatkozik. Megismerjük Rachelt, Jack egyik lány osztálytársát.

13 perc olvasás
0 0 0
Káldor Zsófi naplója, utolsó füzet
Érinthetetlenek - 20.

gyertyát gyújtok, mint mindig, ha új füzetet kezdek, és az első lapot átitatom vérrel. igen, ez a folt a saját vérem. csak az elsőben van préselt virág. szégyen. hiába, a gyerekkor! kérdés, hogy hová tegyem a régit. anyám nem olvashatja, az tuti. fatert legalább nem is érdekli. frici se olvashatja.

36 perc olvasás
0 0 0
Abyss
Mundus vult decipi... - 26.

D'arcynnHall ígéretekkel és vágyálmokkal teli városa alatt, létezik egy másik város is. A kitaszítottak és és a megtört lelkek végső menedéke. Mélyen a föld alatt, a sötét alagutakon túl, ahol a necromentál Arachno az úr.

25 perc olvasás
0 0 0
Sárkány és kard

"A tizenkettes számú menedék bejárati zsilipjétől nem messze játszottunk. A földön ültünk a játéktábla körül. A többiek már unták kicsit, én azonban imádtam. Elvarázsoltak a rajzok, és a kalandos háttértörténet. Képes voltam egyedül is elővenni a Sárkány és kard-ot."

5 perc olvasás
0 0 0
Angyali szeretet

Egy párkapcsolat különösen nehézkes és bonyodalmas kivált egy anyagiasult világban, mint a mai. Mégis, ha két ember őszintén-igazán érzi azt, hogy egymásnak szánta őket a sors szinte semmi sem tűnik lehetetlennek!

5 perc olvasás
0 0 0
A tenger mélyéről
2. - 2.

Az 1800-as években egy kereskedelmi hajó furcsa lényekbe botlik.

8 perc olvasás
1 1 0
Kibeszélős

Az őszinteség az igazsággal mint értékkel összefüggő, azzal összhangban álló, cselekvésben és kommunikációban kifejezésre kerülő emberi tulajdonság. Ide sorolható minden, ennek a feltételnek megfelelő emberi megnyilvánulás a hallgatás épp úgy, mint a beszéd. ( Őszinteség - Wikipédia )

2 perc olvasás
0 0 0
Napfény Első fejezet
Napfény - 2.

Megismerjük a Jackson család többi tagját. Majd elkezdődik a tanév, az elsőnap találkozik Jack Lydiával és barátaival. Nap végén érkezik egy új családtag is.

14 perc olvasás
0 0 0
Ez itt a vége

Magyarországot is elérte a zombi vírus, élőholtak lepik el az utcákat. Két zsoldos igyekszik túlélni a napot, de vajon sikerül nekik?

4 perc olvasás
0 0 0
A harminc legnagyobb tévedés

Harminc év harminc tévedése.

3 perc olvasás
0 0 0
Szeplők

Egy útszéli, éjjel-nappali étkezde, egy idegen, és néhány szeplő.

12 perc olvasás
0 0 0
Láthatatlan párbaj

Dezső fiatal egyetemista, akit színházi előadásra hívnak csoportársai. Menthetetlenül szerelmes lesz Katába, aki viszont Bálintba ven belezúgva, és tudomást sem vesz róla. Vajon miként élhető át az őszinte-igaz érzelem két fiatal között?

10 perc olvasás
0 0 0
Tasi83
Gyógyuló fóbia
0 0 0
Az utolsó nap

Egy fizikus időablak kísérleteit végül siker koronázza, bár nem abban a formában, ahogy tervezte. A tapasztalat mindenesetre gyökeresen megváltoztatja mind az ő, mind a fia életét.

14 perc olvasás
0 0 0
Szakítás (ötvenszavas)

Ötvenszavas novella egy párkapcsolatról

1 perc olvasás
0 0 0
Napfény Prológus
Napfény - 1.

Jack Jackson álma.

3 perc olvasás
0 0 0
Sorsok, életek, receptek

Dezső szemétszállító, de amellett bölcsészeti tanulmányokat i előszeretettel folytat. Olyan ember, aki a jég hátán is megél, mégis kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy a nagybetűs élet, ha nem vigyáz bedarálja. Tanúságos történet.

10 perc olvasás
0 0 0
A kezdet
A Családfa 1. - 1.

A budapesti Gál Magdaléna történetének alapjai.

1 perc olvasás
0 0 0
A tenger mélyéről
1. - 1.

Az 1800-as években egy kereskedelmi hajó furcsa lényekbe botlik.

9 perc olvasás
1 1 0
Látogatás

Minden ember életében eljönnek sorsfordító napok, szituációk, amikor döntéseket kell hoznia. A végzős gimnazista Robi úgy dönt meglátogatja volt irodalomtanárnőjét, és miközben átbeszélgetik a régi emlékeket új szemszögből fogja nézi bizonytalannak hitt jövőjét.

15 perc olvasás
0 0 0
Az apokalipszis tornácán
Mundus vult decipi... - 25.

Létezhet egy olyan világ, melyben a halálból is van kiút? A régiek mélyen hittek az istenekben, és a természetfeletti, szerves része volt a mindennapjaiknak. Ezek a felsőbb erők azonban, ugyanúgy hozhattak életet, mint pusztulást. Barlow, e két világ határvonalán táncol.

17 perc olvasás
0 0 0
Lélekmentők

Két angyal egy nehéz munkanap után a szokott helyen találkozik egymással.

2 perc olvasás
0 0 0
Pöffeteggomba nebuló

Egy fránya, komisz matekpélda sokszor fejtörést okoz, pláne, ha az ember általános iskolás kamasz és semmi segítsége nincs. Feri roppant intelligens, és hiperérzékeny, aki mindent magára vesz, így amikor a csinos, fiatal matektanárnő ad neki egy javítási lehetőséget váratlan fordulatok következnek.

7 perc olvasás
0 0 0
B. rövid élete (részlet)
B. rövid élete - 2.

B. elveszti a barátját. A tragédia értelmetlenségére keresi a választ Budapesten, Athénban, Esztergomban.

6 perc olvasás
0 0 0
A lecke

Mit tehet egy általános iskolai diák a folyamatos kekeckedések, fizikális erőszaktevések ellen? Bogár Mátét körzővel szúrkálja az egyik lány történelemórán, aminek súlyos következményei lesznek!

7 perc olvasás
0 0 0
A költözés

A család új házat épít, de probléma van a kivitelezőkkel. A sürgető idő ellenére váratlan helyről érkezik a segítség.

6 perc olvasás
0 0 0
A lét kiszolgáltatottsága

A siklós családban semmi sem fenékig tejfel. Siklós Tomi anyukája rendkívül ideges, agresszív természetű asszony, akinek pattanásig kivannak már az idegei, és minden aprócska vétséget keményen megtorol. Vajon a megértő apuka mit szól mindehhez?

5 perc olvasás
0 0 0
Hal, ló, álcaháló
Történetek a laktanyából. - 10.

A bartel-kereskedelem létezése és lehetősége új reményeket kelt a kiszáradt és pánikba esett katonákban. Ördögi kör. A sör ára a hal, de a hal nem jön ha nem hajtja a ló.

6 perc olvasás
0 0 0
Tojás és üveg

Rövid történet egy álomról, melyben egy depressziós ember nem talál az életében semmi érdekeset, ezért változásra kényszeríti az egész világot.

3 perc olvasás
0 0 0
Hegymélyi kaland

Három tapasztalt kalandor egy varázsló megbízásából felderít egy barlangrendszert. Még őket is meglepi, amit találnak.

17 perc olvasás
1 0 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

Kalocsay Rica

Szeretnék több időt az írással tölteni

Támogatási célom: 60 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Kalocsay Rica nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!