Barion Pixel nuuvella
Dresszkód

Dresszkód Lehet én vagyok régimódi, földhözragadt és túl kritikus, de van egy szint, ami alá nem megyünk. Különösebben nincsenek márkás holmiim, de ami van jó állapotban van és mind tiszta és elegáns. Nagyon kényes vagyok a pecsétekre és mivel nem éppen kis keblekkel áldott meg a sors

3 perc olvasás
1 1 0
Pajzán pillanatok

Zellert jártában-keltében nem kerülik el az erotikus pillanatok. Erről szólnak a megfigyeléseit rögzítő kis történetek.

6 perc olvasás
0 0 0
IGe
Kételkedés ereje

Nekem a belső hit helyett a KÉTELKEDÉS sokkal jobban működik. Nem hiszem el, hogy amit sokan mondanak, hogy nem megvalósítható, hanem kételkedek benne, majd megvalósítom. 

1 perc olvasás
0 0 0
12 első randi - beleolvasó
Beleolvasók - 1.

A 12 első randi volt a 3. megjelent regényem. A történet főszereplője Sam, a rendkívül depressziós, fiatal lány, és Pam, aki mindent megtesz azért, hogy kirángassa barátnőjét ebből az állapotból.

15 perc olvasás
3 2 0
Kliff-klaff
Az Anyák napja paradoxona [Anyává lenni, anyának lenni, anyáddal lenni kaland. Át kell élni és még gyakrabban túl kell élni., - 2.

Tizenegy múlt, mikor a nagyapja meghalt, váratlanul és rövid idő alatt. Tizenegy évük volt arra, hogy mindent megtanuljon tőle. Létrával oldalazva járni is.

1 perc olvasás
0 0 0
Kell ez nekünk?
12 első hónap - 1.

Sam és Jack (legyünk őszinték, főleg Sam), úgy döntenek, hogy a kapcsolatuk érdekében, párterápiára mennek...

4 perc olvasás
6 4 0
Szépség

Tudod, nekem még soha senki nem mondta, hogy szép vagyok. Tudod, milyen érzés ez? Most elmondom.

2 perc olvasás
1 1 0
A legszebb dal

Egy koncerten a közönség szórakozik, a banda dolgozik. De mi van, ha egyikük aggodalma árnyékolja be a koncertet? Győz a profizmus, vagy minden bukik? Hogyan mutatja meg háláját, fájdalmát egy profi előadó?

5 perc olvasás
8 4 0
Egyedül ücsörögtem

"Levegőt nem kaptam és egyetlen vaskos görcsbe rándult mindenem, a görcs középpontja valahol alhas tájékán lehetett, de egy hosszú pillanatig úgy éreztem kőbe zártak és örökre így maradok meggörnyedve, fogamat összeszorítva, egy kórházi ágy fém szélét markolva."

2 perc olvasás
0 0 0
Tóth Monika
Az Anyák napja paradoxona
Anyává lenni, anyának lenni, anyáddal lenni kaland. Át kell élni és még gyakrabban túl kell élni. - 1.
0 0 0
A múzsa

Olga részt vesz a kedvenc írója, Dorothy D. Drumster előadásán, hogy megtudja, hogyan keltheti életre az ihletet adó múzsát.

8 perc olvasás
3 2 0
Karácsonyi hullámvasút

Iza és Menti kamaszkoruk óta a legjobb barátnők. A karácsonyi előtti mozgalmas időszakban életük fordulóponthoz ér, melynek során keserűség és öröm egyaránt éri őket. Az örömöt megosztani, a bánatot elviselni… erre való az igaz barátság.

88 perc olvasás
0 0 0
Nyelves puszi

A kereskedelmi média igyekszik bohócot csinálni mindenkiből. Kata egy szempillantás alatt belekeveredik a játékba, és végül megkapja a jutalmat.

2 perc olvasás
0 0 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

Leninova1997

RTX 3090 Ti videókártya

Kell, oszt' kész

Támogatási célom: 1 000 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Leninova1997 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!