Barion Pixel nuuvella
Az első próba

Néhány tizenéves fiatal a nyolcvanas évek végi Magyarországon úgy dönt, hogy punkzenekart alapít. Első próbájuk viszontagságaiba tekinthetünk bele.

19 perc olvasás
2 2 0
A punk rövid története Biborosch ur szerint

A punk-zene és magatartás pontos leírását adja az írás. Történelmi és zenetörténeti aspektusból elemzi ennek a mára már erejét vesztett mozgalomnak valahai jelentőségét. Mert a ma embere már nem tudja, mit köszönhet nekünk, punkoknak.

12 perc olvasás
0 0 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

Gurbácsné Molnár Mónika

Szeretnék tanulni, írói tanfolyamon részt venni

Az írói tanfolyam után meg szeretnék még további novellákat írni. Ehhez nekem mindig a Balaton adja az ötletet, így szeretnék ott venni egy házat, hogy a Balaton parton alkothassak.

Támogatási célom: 1 000 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Gurbácsné Molnár Mónika nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!