Barion Pixel nuuvella
A bajnok

Egy történet Kistomiról.

2 perc olvasás
0 0 0
A hírnév ára

Egy képzeletbeli történet arról, hogy egy anya miként éli meg, hogy a fia világbajnok, de mégis vissza kell vonulnia a sok sérülése miatt.

4 perc olvasás
0 0 0
Bolyongás a fehér vonalak közt (tenisztörténetek) 1.rész - „Nem tudok gratulálni!”

Megelégszem ennyivel. Ő láthatóan csalódott: azt hitte, hogy kicsit felbosszanthat, de úgy tűnik, hogy én bosszantottam fel őt: nem elég, hogy nyertem, még nem is szóltam vissza. Nem szokásom. Egyszer talán ennek is eljön az ideje…

2 perc olvasás
0 0 0
Ironman triatlon...

A történet egy ironman triatlon versenyen való részvételhez vezető utat, és a verseny napjának eseményeit meséli el. Bepillantást nyerhetünk egy emberpróbáló versenysorozatba, amelyben a sportolók teljesítménye, kitartása mérettetik meg.

12 perc olvasás
6 5 0
Bolyongás a fehér vonalak közt (tenisztörténetek)-Bevezető

Hogy miért pont most jött el az idő, nem tudom. Az életben sok minden rejtélyesen működik, megmagyarázhatatlanul. Ez is ilyen.

2 perc olvasás
0 0 0

Ajánlott szerzőink


IGe

Összes szerzőnk

Benya Tünde

Szeretném kiadatni a könyvemet

Első kiadott könyvem után szeretném megjelentetni második kötetemet is. Ez egy novelláskötet ami tartalmaz egy kisregényt is. 2 éve várja a kiadást de sajnos nincs rá anyagi lehetőségem.

Támogatási célom: 100 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Benya Tünde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!