Barion Pixel nuuvella
Tamáskodom
Napló - 7.

Tamás, akiről kiderül, hogy rendőr, számomra váratlanul feltűnik. Beélesítettem valamennyi védekező-megelőző, és ha kell elhárító eszközömet. De az esélyt megadom neki. Ki tudja, hátha?

4 perc olvasás
0 0 0
Gulyás Gábor
Angyali napló – 6. bejegyzés Túl érzékeny vagy
Napló - 6.
0 0 0
A sértés

Ha megsértesz valakit, az egója sérül, ha megbántod, akkor a lelke. Az egót kiengesztelheted egy kis hízelgéssel, de ha a lelket akarod megbékíteni, sok megértésre és alázatra van szükséged.

15 perc olvasás
0 0 0
Elégetett sorok - A Fekete Tükör/részlet.
Elégetett Sorok - A Fekete Tükör - 4.

Az útról -ami a gát tetején fut -nem látni a folyópartot. Aki a víz közelébe szeretne jutni, annak keresnie kell egy helyet, ahol leparkolhat, majd a meredek, gyom verte partfalon lebiceghet a köves-kavicsos fövenyre. Itt a víz foltos, sötét és üveges. Mintha fekete tükrök lebegnének a felületén.

5 perc olvasás
0 0 0
KÉTES HOZAM - 1. Nap
Kétes hozam - 1. Nap - 1.

Valóban Bill, a bróker életére akartak törni, vagy minden hátborzongató részlet pusztán Bill fantáziájának szüleménye? Riley és társai igyekeznek erre a kérdésre választ adni, de az egyszerű közúti balesetnek tűnő ügy egyre sötétebbé és szövevényesebbé válik, ami Rielyban régi sebeket szakít fel.

36 perc olvasás
0 0 0
S. K. Hide
KÉTES HOZAM
Kétes hozam - Prológus - 1.
0 0 0
Elégetett sorok- A Fekete Tükör /részlet.
Elégetett Sorok - A Fekete Tükör - 3.

Az ember titkok nélkül kitömetlen madárijesztő. Amit mások nem tudnak, az határoz meg minket.

5 perc olvasás
1 0 0
Nyitray György
Elégetett sorok - A Fekete Tükör/ részlet.
Elégetett Sorok - A Fekete Tükör - 2.
1 0 0
Nyitray György
Elégetett sorok-A Fekete Tükör/ részlet.
Elégetett Sorok - A Fekete Tükör - 1.
3 0 0
Fehér szoba

Lisa egy fehér szobában tér magához, az elmúlt pár napot, vagy, hogy hogyan került oda, homály fedi. Egy idegen férfival van összezárva, Lisán eluralkodik a pánik, mindent megpróbál, hogy kijusson ebből a furcsa szobából...

5 perc olvasás
0 0 0
Valahol a kettő között 1.rész
Valahol a kettő között - 1.

John Heller-t egy gyilkosságért fogták el. Egy jól őrzött épületben találja magát, hol titkos indormációkat próbálnak meg kiszedni belőle. Csak nem számolnak azzal, hogy a fogoly nem egymaga van a vallatások során.

3 perc olvasás
0 0 0
A fordulókban nem égnek a lámpák

Egy kihalt lépcsőház egy januári estén, ahol a fordulókban nem égnek a lámpák és a lift használatához a maszk kötelező. Talán valós események alapján.

2 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 7.

A férfi nem eresztette el a lányt, az ujjaival a bőrét simogatta. Nem kellett várnia a válaszra, Aleesha elméje már az övé volt. Aleesha Fernandez megszűnt létezni azon az éjjelen, amikor Enoch megfojtotta.

28 perc olvasás
0 0 0
Váratlan látogató - Az istenek új szolgája
Rítus (részlet) - 2.

Egy kisfiú, akit a gyermeki kíváncsiság hajt, és nem is sejti, ez a tulajdonság milyen messze vezeti őt. Olyan messze, ahová csak kevesen jutnak el...élve. Egészen a sötét istenek birodalmáig...

5 perc olvasás
0 0 0
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 10.

"Néha elgondolkodott azon, hogy vajon Angel Sparks valóban ilyennek született, vagy csak a túlzott tökéletessége tette-e tönkre. Sokáig úgy vélte, valójában nem is érdemelte meg az életet. Hogy talán jobb lett volna az egész világnak, ha ő sosem születik meg."

28 perc olvasás
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 9.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 8.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 7.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 6.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 5.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 4.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 3.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 2.
0 0 0
Jenny Taylor
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad)
Scar - Dawnpole bűnösei (1. évad) - 1.
0 0 0
Vér, csont, hús
Rítus (részlet) - 1.

Az ősi istenségek nem tűntek el az idő homokjában. Itt vannak, hű szolgálóik megadják nekik, amire szükségük van, és életben tartják őket. Az sem zavarja őket, ha ehhez emberáldozatokon keresztül vezet az út. Hiszen a vér, csont, hús a sötét istenek kedvenc eledele, amelyből erőt merítenek.

6 perc olvasás
1 0 0
Brooke – amíg a kávé el nem választ

Jeffrey Morgan riporter. Brooke Duval botanikus. Szerelmük lángol, egy ideig. Aztán minden megváltozik. Ki is igazán Brooke? Hogyan szabadulhat tőle Jeff? Kétesélyes a győzelem...

52 perc olvasás
0 0 0
Rémálmaid lovagja

Mit üzennek álmaink? Ez a kérdés talán az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket. Abban nagyjából megegyezés van, hogy az álmaink a minket foglalkoztató dolgok bizarr kivetülései. De mi történik akkor, ha visszatérő álmunk nem a gondjainkról vagy a vágyainkról szól?

7 perc olvasás
3 1 0
Mason Murray
A leselkedő
5 5 0
Mason Murray
Visszatérő végzet (részlet) 6. fejezet
Visszatérő végzet - 6.
3 3 0
Nincs menekvés
Nincs menekvé - 1.

Madox barátaival hétvégi kikapcsolódásra érkezett a hegyekbe, egy családias hangulatú vikendházba. Mire előmászott rejtekéből az éjszaka sötétsége, valami szörnyüséggel kellett szembe szállniuk, s csak Madox maradt életben... ki tudja meddig.

8 perc olvasás
0 0 0
Túszok és szerelmek

Egy túsz-szabadító akció során a kommendósok bizony váratlan helyzetekkel, esetleg halálos csapdákkal szembesülnek. Ebben az esetben azonban segítség érkezik az akció vezetője számára, mégpedig egy olyan személy képében akire egyáltalán nem számíthatott.

11 perc olvasás
7 7 0
A díva csókja
A díva csókja - 16.

Utolsó fejezet. A rajongó felfedi rettenetes titkát. Mirandára is hasonló sors vár, mint előző áldozataira. Vajon idejében érkeznek a rendőrök?

16 perc olvasás
0 0 0
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 12.

Egy kis emelkedőn kaptatott felfelé, amikor észrevette, hogy a padlásszoba ablakában árnyék mozdul, és ide- odajár. Ruby megállt, és figyelni kezdte az ablakot. Amikor az árnyék észrevette a nőt, hirtelen eltűnt.

11 perc olvasás
0 0 0
A díva csókja
A díva csókja - 15.

A felügyelő és az őrmester már a házban vannak, de még nem találják Mirandát és a rajongót.

10 perc olvasás
0 0 0
Bora Ildikó
A díva csókja
A díva csókja - 14.
0 0 0
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 11.

–Nem tudom, hogy mi történt. Bejöttem, letettem a táskám, hallottam a csörgést, elindultam a nappaliba. Ennyi. Nem tudom, hogy miért ülök itt és azt sem tudom, hogy került ez a pólya az ölembe. Semmire sem emlékszem.

6 perc olvasás
0 0 0
A díva csókja
A díva csókja - 13.

Miranda és Andy megpróbálnak elmenekülni a házból, a rajongó azonban elkapja őket. Lelövi a fiút, Mirandát pedig bekényszeríti egy szobába, ahol a lány furcsa berendezési tárgyra lesz figyelmes.

13 perc olvasás
0 0 0
Fehér zaj

Biztosak lehetünk-e abban, hogy biztonságban vagyunk? Mindig azt tesszük, amit akarunk? Honnan tudjuk, hogy minden gondolatunk a sajátunk?

18 perc olvasás
7 5 0
3 az 1-ben
3 az 1-ben - 10.

–Pontosan úgy sír, mint Sarah – döbbent meg a nő. – Sarah! Kicsikém! – mondta önkéntelenül. A gyerekszobában ekkor fény villant. –Sarah meghalt, de én élek – suttogta egy torz hang és belenevetett a kagylóba.

7 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 6.

Végre Aleeshára nézett, és az arcán enyhülni látszott a düh, mert abban a pillanatban arra gondolt, hogy milyen békés így, milyen ártatlan. És hogy ez az ártatlanság csakis a lány lelkének legmélyéről fakadhat, és ez többet ér minden szavakba öntött ígéretnél. Kisimított egy hajszálat a lány arcából

30 perc olvasás
0 0 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

betty

Szeretnék több időt az írással tölteni

Támogatási célom: 30 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni betty nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Trendi műfajok


szépirodalom

vers

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!