Barion Pixel nuuvella
Gasztro-Inferno
Így esztek ti... - 2.

Mit sem ér a bevált recept, az elsőosztályú alapanyag, a kellő gyakorlat, ha az éttermen kívüli problémák megölik a lelkesedést.

4 perc olvasás
1 0 0
Melissa Sinclaire
Gasztro-Inferno, avagy így esztek ti!
Így esztek ti... - 1.
1 0 0
Salud! (Covid idején)

Covid idején a szaglás elvesztése felvet néhány alapvető kérdést.

1 perc olvasás
0 0 0
Bélrobbanás

Összeránduló belek a sötétségben vajon milyen lehet odalent a belek világában, és ezt hogyan befolyásolják a külvilágból érkező ételek. Mi a belek egyetlen vágya ebben a helyzetben?

3 perc olvasás
1 1 0
Káposztás hasé
Városi mesék - 20.

Városi mesék olyan történetek, amik viccesek, tanulságosak, olykor szomorúak is. Ihletőjük az épített környezet, a benne lakó emberek viselkedése, reakciói, a városi flaszter. Tarts velem, mikor az utcákat járom és kalandokba keveredem.

4 perc olvasás
1 1 0
A gourmet

A kamillás wc-papír a hat alapíz közül melyikbe tartozik?

3 perc olvasás
1 1 0

Ajánlott szerzőink


 

Összes szerzőnk

norinawallace

Szeretném kiadatni a könyvemet

Húsz éve írok, minél jobban ment, egyre jobban úgy éreztem, hogy hosszabb regényeimet szeretném kiadatni is. Ennek az álomnak az eléréséhez jelenleg a Magán kiadást látom a legjobb megoldásnak.

Támogatási célom: 1 000 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni norinawallace nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!