Barion Pixel nuuvella
Gondolat a korról

2 perc olvasás
0 0 0
Tasi83
Kölcsönös behódolás
0 0 0
Tasi83
Ars poetika
1 1 0
Tasi83
Bizalom és szerelem
1 1 0
Tasi83
Rohanó léptek a napok
1 1 0
Tasi83
Felkapott hírnév, azonnali bukás
1 1 0
Hittan

Ádám és Éva bűnbe esett, ezért kiűzetett a Paradicsomból; a történet hivatalos verziója a Bibliában olvasható. De vajon minden pontosan úgy történt, ahogy ott írva áll?

28 perc olvasás
0 0 0
2 - Napszemüveg
Vállald be Projekt - 3.

Nem tudsz írni? Megrekedtél? Tarts velünk! Neked nincs más dolgod, mint betársulni.

1 perc olvasás
0 0 0
A létezés lehetősége

1 perc olvasás
1 1 0
1 - Szitakötő
Vállald be Projekt - 2.

Egy lehetőség olyanoknak kik írói válsággal küzdenek. Nem tudsz írni? Megrekedtél? Tarts velünk! Neked nincs más dolgod, mint betársulni. De ha elkezded, vidd is végig! Egy kihívás, ami nem lehet kihívás! Ez egy mankó amire támaszkodhatsz!

1 perc olvasás
0 0 0
norinawallace
Vállald be Projekt bővebben
Vállald be Projekt - 1.
0 0 0
Elképzelt realitás

Sokszor észre sem veszik a rejtett, lappangó tehetségeket csupán csak akkor, ha meghaltak, vagy valaki hajlandóságot mutat arra, hogy felfedezze őket. A lelkes, fiatal könyvesbolttulajdonosnő és a tehetséges, ismeretlen író első találkozása sok meglepetést tartogat.

9 perc olvasás
1 1 0
Aila von Selmecz (részlet)
SZAURUSZTÁNC - 6.

"Lehetetlen, tripes, merengő, szürreális, elmélkedő, szuggesztív szövegfolyam, nem egyszer azt az érzést hagyja maga után, hogy vagy én szívtam valami erősen hallucinogén anyagot, vagy a szerző – vagy mindketten." (by ViraMors, moly.hu )

4 perc olvasás
0 0 0
Ha olvassák

1 perc olvasás
1 1 0
Tasi83
Egy romantikus este
1 1 0
Tasi83
Hű szolgamódra
1 1 0
Tasi83
Érzések foglyai
1 1 0
A pézsma illata

[Naplórészlet, 2023. március 8.]   Jó egy hete, hogy elment Eszter. Vele mentek a díszletek is. Árnyalt és árnyalatlan képek. Örökmozgó hullámvonalak. Illes... Tovább olvasom

4 perc olvasás
1 0 0
1983-ban

1 perc olvasás
1 1 0
Sport, drogok, bosszú (Ronin 4.)

Negyedik balhé.

23 perc olvasás
0 0 0

Ajánlott szerzőinkÖsszes szerzőnk

Mede Zsuzsanna

Szeretnék több időt az írással tölteni

"Kérj, és megadatik!" tartja a mondás. Jelen pillanatban egy gyönyörű cserépkályhára költeném, melynek már megvannak a csempéi. Más az írás, olvasás a közelében. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki.

Támogatási célom: 300 000 Ft
Támogatom

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Mede Zsuzsanna nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Trendi műfajok


szépirodalom

vers

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!