Barion Pixel nuuvella


Pénzes Tímea
Egy másik történet
Helyette is ölelem a lányom. Átadom neki az ölelését. Meg mindent, amit az ölelésével nekem átadott. Amit rám bízott, amit rám írt és belém csepegtetett. Tőle tanult üzeneteket és nyelveket. Mindent, ami a pórusaimba és a vérembe ivódott. 
szépirodalom   2 perc olvasás
Makuch Mihály
A Lajosok
Egy fuvaros, egy ló és egy gyerek (aki én voltam) története, mely - reményeim szerint - nem mentes némi tanulságtól, ami így szól: "A ló nem egyszerűen csak egy állat." Hogy miért, az kiderül a novellából..
szépirodalom   5 perc olvasás
Rudolf Terézia/ Zia
Ironman triatlon...
A történet egy ironman triatlon versenyen való részvételhez vezető utat, és a verseny napjának eseményeit meséli el. Bepillantást nyerhetünk egy emberpróbáló versenysorozatba, amelyben a sportolók teljesítménye, kitartása mérettetik meg.
sport   12 perc olvasás
Rudolf Terézia/ Zia
Miről álmodik a lány...
Egy lány életének egyik legfontosabb eseményét, a menyegzőt követhetjük végig. A gyermeki álmodozáson át, egészen az esküvő napjáig, s betekintést enged, az ara-anyós kapcsolatába is.
szépirodalom   15 perc olvasás

kiemelt szerzőink


VeresTamas
Kis kezét csókolom!
100 szavas novellák - 5.
Messziről észrevette a nőt. A nő is kiszúrta a férfit. A kezében lévő mappával igyekezett minél közelebb kerülni hímnemű embertársához. A férfi tudta, hogy a nő mire készül.
humor   1 perc olvasás
Pengő Edit
A Halál Szamarrában
Egy keleti történet átirata. Egy bagdadi gazda minden nap leküldi a szolgáját a piacra. Egy nap azonban a szolga nem a szokásos kelmékkel tér vissza, hanem riadtan követeli a gazda leggyorsabb lovát. Szamarrába akar menekülni. Találkozott ugyanis a Halállal, aki egy fenyegető mozdulatot tett felé...
szépirodalom   4 perc olvasás
Adam Clark Dawson
Az Angyal
Amikor egy angyal tanít imádkozni.
misztikus   4 perc olvasás
Bali Nóra
EMLÉKSZEL?
EMLÉKSZEL? - 1.
Ez egy különös szellemi párbeszéd egy női és egy férfi hanggal. Mintha az éteren át beszélnének egymással. Sok régi emlékük van, ami összeköti, és ami elválasztja őket. Ha ismerősnek tűnnek a szavak, akkor Hozzád is szólnak... És segíthetnek emlékezni a Teremtésre...
misztikus   15 perc olvasás
Leda DRasi
Együtt. Örökké!
A kezdetek - 12.
Együtt az idők viharain át, még úgy is, hogy időnként a feladás tűnt az egyetlen kiútnak. Aztán mindig volt valahogy. Jöjjön tehát bármi ezután, Una egy dologban biztos volt: a boszorkányok kitartanak, és velük a Dinasztia is kitart! Most és mindörökké...Az idők végezetéig!
fantasy   7 perc olvasás

fikció

Kiripolszky Michaela
A kezdet
Szabad akarat - 1.
A Szabad akarat című regény első fejezete, amelyben Johanna rájön, hogy a barátnője, Rebeka a vonzás törvénye segítségével csábította el tőle Petit, a volt barátját, és elhatározza, hogy hasonló módszerrel fogja visszaszerezni a fiút.
romantikus   5 perc olvasás
Mátrai Tamás
Közgazdaságtan
Elsőkönyves író találkozója a profi könyvkiadóval, azaz tan-novella a könyvírás és könyvkiadás lélek- és közgazdaságtanáról.
szépirodalom   5 perc olvasás
Hrubák Axel
Időcsúszás - Bevezető
Időcsúszás - 1.
Minden döntés, minden kérdés és minden válasz hatással van a jövőnkre.  Minden egyes ezredmásodpercünk milliárd másikra hullik szerteszét attól függően mit teszel éppen. De én egy sokkal szörnyűbb helyről szeretnék mesélni. A múltról...
sci-fi   2 perc olvasás
Szűcs Brigitta Z.
Nyílt titok
A félelem a nagyobb úr vagy a szeretet?
szépirodalom   2 perc olvasás
Rónai Katalin
Janó a városba megy
Ültem a vonaton. Épp, hogy elértem. Nem volt pótjegyem, és a kalauz nem büntetett meg. Ültem ott ebben a boldogságban, hogy a szeretet mindenhol elérhető, és érkezett ez a novella. Honnan érkezett? Máig sem tudom, de egyike legkedvesebb történeteimnek.
szépirodalom   5 perc olvasás

mese

Bali Nóra
Kisangyal születik
Spirituális mese gyermeklelkű felnőtteknek és földre született angyaloknak. Történet a kíváncsi kisangyalról, aki az őrzőangyal iskolában tanul, érdeklődve figyeli fentről a földi világot, közben emberi életre vágyik, és Dénesről, a megszületésre készülő, félénk embergyerekről.
mese   19 perc olvasás
Bakos Lászlo
Hat felett is
Hat felett is - 1.
Színes világ
mese   1 perc olvasás
Bakos Lászlo
A csoda madár!
Mesetár - 1.
A kiskondás mesebeli kalandja a boszorkánnyal, a madárral és a sárkánnyal.
mese   7 perc olvasás
Bakos Lászlo
Napszakok
Hat felett is - 4.
Reggeltől estig.
mese   1 perc olvasás
Bakos Lászlo
A tüsszentős király!
Mesetár - 5.
Babgulyás főzésből mese kerekedik.
mese   3 perc olvasás

nem-fikció

Bali Nóra
Angyalemberek
Angyalemberek - 1.
Az Angyalemberek történetét a huszonkilenc éves Anna meséli el, akit egy reggel meglátogat egy férfi, Péter, aki angyalembernek nevezi magát. Kiderül, hogy mostantól Annánál van az emberiség szellemi Könyvtárának, az Akashának a kulcsa, és tudatossá kell válnia, hogy ki tudja nyitni a Kaput.
spirituális   56 perc olvasás
Rákóczi Zsuzsa
Majd újra felállsz
Szerette, bízott benne, de túlságosan feladta önmagát a kapcsolatában. Mert a szerelem néha rongybabává változtatja az embert.
spirituális   9 perc olvasás
Lakó Péterfi Tünde
Esetem a körömlakkal
Hatalmas házban laktunk kettecskén, nekem a szobám és a fürdőm a második emeleten volt, a papóé az elsőn, a nappali , konyha a földszinten. Ezen kívül persze voltak még szobák, de mi azokat nem használtuk.
életrajz   2 perc olvasás
Marie M
Egy másik életben…
A döntéseink hatással vannak az életünkre, azonban azt, hogy helyes volt-e, csak sok-sok év távlatából tudjuk majd megítélni.
életrajz   1 perc olvasás
Gabriel Nuktameron
Hogyan írjunk regényt? - A legfőbb drámai kérdés
Hogyan írjunk regényt? - 1.
Tanulj meg regényt írni egyszerűen, célratörően, sallangmentesen egy profi dramaturgtól!
nem fikció   4 perc olvasás

vers

Anne Grant
A rettegés zaja
Így lesz a rettegés zaja a szíved zöreje, amikor a félelemtől meg-megremeg, s odabent össze-vissza ver, mint akit üldöznek: az ide-oda szaladgáló dobbanások egymásnak ütköznek.
vers   2 perc olvasás
Lovass Adél
Jelentkeztél. Mért tetted?
Szakítás után vagy? Válsz? Vágysz? Akkor a tiéd e vers!
vers   1 perc olvasás
Bali Nóra
Szerelem-versek
Négy apró szerelem-vers, szabadvers.
vers   1 perc olvasás
gaboca
egy hajléktalan bánata
vers   1 perc olvasás
Halász Anna
Én- velem
Kicsit vicces, nekem. Legalább is az volt mikor írtam. Fogadd szeretettel.
vers   1 perc olvasás

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben