Barion Pixel nuuvella


Kísért a múlt
A szinasztria - Időtlen szerelem - 6.

Tibor egy darabig tétovázva, kissé nehéz szívvel álldogál egykori szülőotthona előtt. Zsebéből előkerül a kulcs. Lassan, óvatosan nyit be. A mostanra igencsak festésre, és a nyikorgó hangja alapján, az eresztékek megkenésére szoruló régi ajtó feltárul, és mögötte ott van a múlt.

szépirodalom
10 perc olvasás
Végtelen színtartomány

Ne becsüld alá a takarítónőt! Főleg, ha szeretőd van!

szépirodalom
4 perc olvasás
Epilógus
Villámcsapás - 1.

Könnyed, egyben szórakoztató olvasmány azoknak, akik elrugaszkodnának a jelenből és visszarepülnének az 1800-as évekbeli romantikus világba.

romantikus
1 perc olvasás

kiemelt szerzőink


Két testben ép lélek

Mi történik akkor, ha egy világhírű zeneszerző két helyen szeretne lenni egyidőben? A 22. században ez pofonegyszerű. Klónoztatja magát, és feszes tempót diktál a klónjának. Már csak idő kérdése, hogy mikor pattan el a húr.

sci-fi
34 perc olvasás
Káoszelmélet [PROLÓGUS]

Mennyire lehet józan a szerelem? Venus Hanstings mindenre fel volt készülve egészen addig, míg a szíve úgy nem döntött, hogy szerelembe esik. Viszont bármi, ami esik, az törik. Képes vállalni ezt a hatalmas kockázatot egy tanár miatt?

romantikus
2 perc olvasás
Adj jelet!

Vajon mi lesz Földanya döntése? Ad még egy esélyt az emberiségnek?

misztikus
18 perc olvasás
Süti

A Kukac című novella közvetlen folytatása. Ed és Sam kalandjai. II. rész

sci-fi
14 perc olvasás
Kézfogás

A láz levette egészen a lábáról, a hideglelés lökte ki kezéből a seprűt, a betegsége torz vigyorral bámult vissza rá a fényesre pucolt ablaküvegből.Megfáradt elméjébe bombaként robbant a felismerés, hogy még nem locsolta meg a Főnök kedvenc fikuszát.Megacélozva lelkét elindult a legfelső emeletre...

szépirodalom
4 perc olvasás

fikció

Soha ne add fel!

Egy tűzforró, idegen bolygó sivatagában. Soha ne add fel!

sci-fi
12 perc olvasás
Manóbeszéd

A párbeszédes kis manósztori annyira zanzás, hogy mire leírnám a rövid összefoglalóját és mira azt Te elolvasnád, addigra inkább végzel magának a műnek az olvasásával. Ej, mit is magyarázkodom én, szaladjunk olvasni! :D :D

humor
2 perc olvasás
Elkéstem

Történet a halogatásról, amit egészen addig művelünk, míg végleg kifutunk az időből. Amikor az utolsó nap virrad az életünkben, akkor lesz fájdalmas a felismerés: elkéstünk.

thriller
5 perc olvasás
Csata a ködben

Torteval kapitány és legénysége a Pengével szeli a habokat, amikor is a horizonton feltűnik egy hajó. Újabb zsákmány reményében az ismeretlen felé veszik az irányt. Ámde hamarosan kiderül, nem is egy hajó az, hanem három, méghozzá a kalózvadász, Turner kapitány lobogója alatt.

kaland
11 perc olvasás
A legprofibb titkosügynök

James Bond nem profi, hisz mindig lelepleződik! Van,akinek ez fel sem tűnik. Akinek pedig igen, arra nem hallgatnak ebben a témában.

sci-fi
7 perc olvasás

mese

Mikulás
Hat felett is - 9.

Mikulás várás.

mese
1 perc olvasás
Hat felett is
Hat felett is - 1.

Színes világ

mese
1 perc olvasás
A csoda madár!
Mesetár - 1.

A kiskondás mesebeli kalandja a boszorkánnyal, a madárral és a sárkánnyal.

mese
7 perc olvasás
Napszakok
Hat felett is - 4.

Reggeltől estig.

mese
1 perc olvasás
A tüsszentős király!
Mesetár - 5.

Babgulyás főzésből mese kerekedik.

mese
3 perc olvasás

nem-fikció

Ébreszd fel a természetfeletti képességeidet! - a jóga ősi, metafizikai alapjai

Gyakorold a jógát a legősibb alapelvek szerint, és meglátod, kitárulnak előtted a csodák kapui! Fedezd fel természetfeletti képességeidet a jóga többezer éves hagyománya segítségével!

spirituális
6 perc olvasás
Egy elválás margójára

A válás nehéz folyamat. Sokszor nem oka az a bizonyos "harmadik", csak egyszerűen nem működik tovább. Hogy én miért váltam el? Nehéz volt megfogalmazni, ahogy nehéz volt az út, amíg a döntésig jutottam. Ez a kis levél az én valóságos levelem melyet a címzett minden bizonnyal olvasatlanul dobott ki.

életrajz
4 perc olvasás
A csillaghozó ember

Spirituális mese mindazok emlékére, akik csillagfényt hoztak a földi sötétségbe. Tisztelet a bátraknak, akik elsőként mertek felmenni az Égbe, hogy lehozzák a Reményt az embereknek. 

spirituális
6 perc olvasás
Angyalemberek
Angyalemberek - 1.

Az Angyalemberek történetét a huszonkilenc éves Anna meséli el, akit egy reggel meglátogat egy férfi, Péter, aki angyalembernek nevezi magát. Kiderül, hogy mostantól Annánál van az emberiség szellemi Könyvtárának, az Akashának a kulcsa, és tudatossá kell válnia, hogy ki tudja nyitni a Kaput.

spirituális
56 perc olvasás
Egy himnusz az élet
Keresem a fátylam - 2.

Egy elkeseredett napon, amikor már Isten létében is kételkedni kezdtem, eszembe jutott egy húsz évvel korábban olvasott vers: "Ha a szomorúságtól kételkedtél már - Az elhagyatottság éjszakáján". Éppen ez történt velem! Felötlött bennem, hogy minden versszakot megéltem már, ezért újra elolvastam.

vallás
5 perc olvasás

vers

Megjött a hideg...

Nekem van még pár elintéznivalóm,  bár hívogatón néz az ágyikóm.

vers
1 perc olvasás
Csak ő
Hogy nekem jó legyen: kimaradtak - 1.

A Hogy nekem jó legyen című verseskötetemből kimaradt egyik vers.

vers
1 perc olvasás
Szerelem-versek

Négy apró szerelem-vers, szabadvers.

vers
1 perc olvasás
egy hajléktalan bánata

vers
1 perc olvasás
Különös éj

vers
1 perc olvasás

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!