Barion Pixel nuuvella

Sylveu

1 követő 8 történet

Sylveu

Fiatal írónő hatalmas ambíciókkal. 8 éves kora óta ír történeteket. Az álma 13 összefüggő, de külön-külön is értékes regény megírása. Főként sci-fi és fantasy műfajban alkot. Több novellája megjelent már online magazinokban, illetve novellás kötetben is.
Első könyve a White az Underground kiadó gondozásában jelent meg ebook formátumban, azonban örök maximalistaként már dolgozik a javított kiadáson, amit nyomtatásban szeretne kiadni.
Érdeklik a memoárok és ír verseket is.

"Ezer és ezer történet kering a fejemben, bár lenne időm, hogy mindent leírjak. Teljes világokat építettem fel a saját szabályaikkal és a saját lakóikkal. Mind ott élnek a fejemben, és amikor papírra vetem a gondolataikat megelevenednek és megírják a saját történetüket."


Eddigi megjelenések

Rétlaki Flóra: Hullócsillagok (2019) - Libellus Magazin
Rétlaki Flóra: White (2020) Underground kiadó
Rétlaki Flóra: A Feketesárkány Halála (2021) - Lidércfény XIII. évf. 3. szám


Fiatal írónő hatalmas ambíciókkal. 8 éves kora óta ír történeteket. Az álma 13 összefüggő, de külön-külön is értékes regény megírása. Főként sci-fi és fantasy műfajban alkot. Több novellája megjelent ... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Rétlaki Flóra: Hullócsillagok (2019) - Libellus Magazin
Rétlaki Flóra: White (2020) Underground kiadó
Rétlaki Flóra: A Feketesárkány Halála (2021) - Lidércfény XIII. évf. 3. szám

Vrantas
Az igazság - 4.

Látogatók érkeznek Dālef házába. Magukkal hoznak egy foglyot is és egyiküktől megtudjuk, mi történt valójában az elmegyógyintézetben. Megindul a hajsza Cassie után, azonban Dālef és Rastrākhos célja merőben különbözik egymástól.

5 perc olvasás
0 0 0
Helyesírási hibákat és pornót a népnek!
Őszintén - 1.

Helyesírási hibákat és pornót a népnek! Avagy, hogy korcsosul el az irodalom ha pénzért bármit megvehetsz és pénz nélkül semmit sem tehetsz.

3 perc olvasás
0 0 0
Noesenoch
Az igazság - 2.

Cassie egy ismeretlen házban találja magát. Egyik álomból a másikba zuhan, kezdenek visszatérni az emlékei. Vendéglátói idegenek minden szempontból. Számukra egyre világosabbá válik, hogy ő az, akinek az érkezését megjövendölték.

16 perc olvasás
0 0 0
Testvérek
Az igazság - 3.

Cassie rájön, hogy semmiképp nem maradhat Dālef házában. Amikor alkalmat lát rá elmenekül. Találkozik a testvéreivel, azonban a találkozás egyáltalán nem olyan, mint ahogy várta és újabb kelepcében találja magát. Vajon sikerül kijutnia innen?

17 perc olvasás
0 0 0
A Feketesárkány halála

A Feketesárkány és az elf, két régi szerető újra találkozik, azonban egyikük már feladta rég, a másik viszont nem akarja elengedni.

3 perc olvasás
0 0 0
Plottwist

1 perc olvasás
0 0 0
A sors írója - az író sorsa

Mi írjuk a történetet, vagy az ír minket? Ez itt egy író ars poeticája.

2 perc olvasás
0 0 0
Az Igazság - Prológus
Az igazság - 1.

Egy baleset, ködös emlékképek, iszonyú fejfájás és látomások. Cassandra története erőszakosan és hirtelen indul, s ő még mit sem sejt az előtte álló nehézségekről.

1 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Sylveu nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!