Barion Pixel nuuvella

Szabics Katalin

Alapvetően az emberek segítése a hivatásom, igy az első és eddig egyetlen könyvem is innen ihletődött, összegyűjtött , másoknak adott válaszaimból született, 11 évvel ezelőtt. A spiritualitás része az életemnek, és a hivatásomnak, ez nem egy kedvtelés , hanem egy szemléletmód ,amit nap mint nap élek, amit a lélegzetemmel együtt szívok magamba és ami táplál engem.
Civil életemben 3 gyerekes 2 unokás nagymama is vagyok, aki mindig kész valami újra, és a tanulásra.
Remélem tudok olyat adni az embereknek, amit szivesen olvasnak majd.


Alapvetően az emberek segítése a hivatásom, igy az első és eddig egyetlen könyvem is innen ihletődött, összegyűjtött , másoknak adott válaszaimból született, 11 évvel ezelőtt. A spiritualitás része az... tovább olvasom

Szabics Katalin első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szabics Katalin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!