Barion Pixel nuuvella

Szabó Dóra

Pontosan nem tudom, mit kellene ide írnom, mert úgy gondolom az írásom a lényeg, nem pedig én.
Már kiskoromban is írtam, főleg meséket, amik valahol egy cuki rózsaszín naplóban még megvannak, de egészen 2016-ban tértem ehhez vissza, hellyel-közzel felnőtt fejjel. Azóta folyamatosan írok, főleg rövidebb terjedelmű regényeket, novellákat, ötleteim pedig kifogyhatatlanok. A legtöbb zsánerben már kipróbáltam magamat, de igazán a tragédiák állnak közel hozzám.


Pontosan nem tudom, mit kellene ide írnom, mert úgy gondolom az írásom a lényeg, nem pedig én.
Már kiskoromban is írtam, főleg meséket, amik valahol egy cuki rózsaszín naplóban még megvannak, de egé... tovább olvasom

Anya - A zsemlék
Anya - 1.

Család, anya és lánya, bántalmazás és egy lélek belső harcai a szeretetért, s a menekülésért.

2 perc olvasás
1 1 0
Mondj egy mesét - A varászló

Egy rövid kis történet egy mágusról, ki megtanít minket halászni és megtudjuk, hogy a varázslat nem mindig jó dolog, rejtőzhet benne sötétség.

3 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szabó Dóra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!