Barion Pixel nuuvella

Szabo Hetty

Sziasztok! Eddig hobbi íróként dolgoztam a történeteimen, de szeretnék szintet lépni, így egyre komolyabban foglalkozom ezzel a tevékenységgel. Fantasy és romantikus zsánerben írok jelenleg, de másban is ki fogom próbálni magam hamarosan.


Sziasztok! Eddig hobbi íróként dolgoztam a történeteimen, de szeretnék szintet lépni, így egyre komolyabban foglalkozom ezzel a tevékenységgel. Fantasy és romantikus zsánerben írok jelenleg, de másban... tovább olvasom

A piac
Az Alakváltó és a Boszorkánymester - 4.

Ebben a fejezetben megismerhetjük Emília barátnőjét, akivel a piacon találkozik, illetve meghívást kapnak egy eseményre.

fantasy
5 perc olvasás
0 0 0
A bunyó
Az Alakváltó és a Boszorkánymester - 5.

A két katona szórakozni indul, ám Ervin nehezen viseli el az embereket maga körül, aminek meg is lesz a böjtje.

fantasy
7 perc olvasás
0 0 0
Régi barát
Az Alakváltó és a Boszorkánymester - 2.

Emília egyszerű életet él, földműveléssel foglakozik. Apja azonban olyan dologra akarja rávenni, amihez semmi kedve.

fantasy
7 perc olvasás
0 0 0
Az erdő titkai
Az Alakváltó és a Boszorkánymester - 3.

A barátok farkas alakban mulatnak az erdőben, amikor egy olyan személlyel találkoznak, akire legrosszabb rémálmukban sem számítottak.

fantasy
5 perc olvasás
0 0 0
A megbízás
Az Alakváltó és a Boszorkánymester - 1.

A Boszorkánymester újabb megbízást kap, mely során újabb alakváltókkal kell megismerkedni. Azonban most van köztünk egy különleges személy is.

fantasy
11 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szabo Hetty nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!