Barion Pixel nuuvella

Szalkai Evelin

Első történetem egy aranysárga lóról szólt, első (és utolsó) versem pedig egy napfényben gyönyörködő virágról (5 évesen). Merem remélni, hogy azóta sikerült fejlődnöm és némileg fantáziadúsabb írásokkal előállnom, de ha egy sárga lóról szeretnétek olvasni, aki gyönyörködik a virágban, arról is boldogan írok nektek, bár többnyire a sötétebb felhangú történeteket kedvelem, illetve mindazt, ami megdöbbenti az olvasót, vagy egyszerűen csak kilöki a komfortzónájából. Szeretek a saját világomtól eltérőbe csöppenni, olyan emberek fejébe bújni, akikébe normál esetben nem lenne szabad, és olyan dolgokról írni, ami nem átlagos.
Igyekszem megtalálni az egyensúlyt, és bemutatni azt a világot, ami a fejemben létezik.


Első történetem egy aranysárga lóról szólt, első (és utolsó) versem pedig egy napfényben gyönyörködő virágról (5 évesen). Merem remélni, hogy azóta sikerült fejlődnöm és némileg fantáziadúsabb írásokk... tovább olvasom


Szalkai Evelin ajánlásai

Pengő Edit
Megöltem az anyámat
Tolnai Alexandra
Ajánlat
Menyasszonytánc

"Ábrahám Dániel pár nappal korábban még mindent látott, amit csak látni érdemes volt abban az eldugott, Isten háta mögötti kis faluban. [...] Látta, érezte, belélegezte és biztos volt benne, hogy az mérgezte meg a tüdejét is, azért köhögött olyan ótvarul már napok óta."

7 perc olvasás
1 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 7.

A férfi nem eresztette el a lányt, az ujjaival a bőrét simogatta. Nem kellett várnia a válaszra, Aleesha elméje már az övé volt. Aleesha Fernandez megszűnt létezni azon az éjjelen, amikor Enoch megfojtotta.

28 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 6.

Végre Aleeshára nézett, és az arcán enyhülni látszott a düh, mert abban a pillanatban arra gondolt, hogy milyen békés így, milyen ártatlan. És hogy ez az ártatlanság csakis a lány lelkének legmélyéről fakadhat, és ez többet ér minden szavakba öntött ígéretnél. Kisimított egy hajszálat a lány arcából

30 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 5.

"Tudom, hogy tönkre akarsz tenni – sóhajtott Enoch. – De mégis hogyan pusztítasz el egy szörnyet anélkül, hogy te is azzá válnál?"

30 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 4.

Mikor felegyenesedett, csípőre tett kézzel állt a holttestek felett, és csak nézte őket. A padló vérmocskos volt Oliver mellett, az ő szája egészen elkékült mostanra, a nyakán is megjelentek a fojtogatás nyomai. Jeff arca azonban makulátlanul tiszta volt, csak a homlokán látszódott a zúzódás, amit a

40 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 3.

"Enoch belenézett a visszapillantó tükörbe, de csak a feketeséget látta maga mögött. Egyedül voltak. Aztán beletaposott a gázba, hogy áthajtson a férfin."

19 perc olvasás
0 0 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 2.

"A természet rendjébe nem szólhat bele senki! Ha megbolygatod, akkor a rohadt poklot szabadítod magadra. Ne akarj Istent játszani!"

26 perc olvasás
2 2 0
Az átkoskönyv
Az átkoskönyv - 1.

Enoch Williams már egészen gyermekkorától fogva tisztában volt a ténnyel, hogy boszorkány, arra viszont rá kell döbbennie, hogy az átkoskönnyvel a kezében nincs senki, aki megállíthatná gyilkos ösztöneit.

14 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szalkai Evelin nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!