Barion Pixel nuuvella

Szántó Márta

Eddig festéssel próbáltam oldani lelki feszültségeimet, gyógyítani testi bajaimat a színek által, egy másik útra leltem. Kalandos utazásokat tettem előző életeibe, feszítő kérdéseimre válaszokat kaptam, melyek segítettek problémáim megoldásában. A képek színek nélkül is fontosak számomra, érzelmeimnek közvetítése által segítenek nekem, és az olvasónak a történetek átélésében. A változás nem csak bennem az íróban, hanem az olvasóban is létrejön, lehetővé téve a továbblépést, fejlődést. A történetek megrázóak, fájdalmasak, borzalmasak, mégis felemelőek. A felismerések nélkülözhetetlenek, ha meg akarjuk ismerni önmagunkat, okát annak, hogy miért jöttünk ide, ebbe az életünkbe, most. Bejárva önismereti utamat könyvemmel, az olvasókat bíztatom, hogy keressék ők is saját útjukat önmagukhoz.


Eddigi megjelenések

Nincs, ez az első írásom.


Festő vagyok, aki az előző életeiben tett utazások során látott képeit szavakba foglalta, írta. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Nincs, ez az első írásom.

Szántó Márta első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szántó Márta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!