Barion Pixel nuuvella

Szavakangyala

A költészet nem más,mint a megélt tapasztalatok és a megálmodott kalandok érzékeltetése. Fontos része a tudotos és a tudatalatti regenerációs folyamatoknak amit a lélek kér,így segítségül hívja a fantáziát.
Arra pedig,hogy mekkora öngyógyító ereje van,az egyik élő példa Én vagyok.

"Szív ne szakadj,kérlek...
Még kell a dobbanás!
Hogy meggyógyítsd a sebed,
kell a változás.
Cseppnyi élet mélyén
dolgozzon a tudat,
hogy tovább lépni muszáj,
a vágy majd jövőt mutat."
Szavak Angyala


Eddigi megjelenések

2017.Angyal című verseskötetet


A költészet nem más,mint a megélt tapasztalatok és a megálmodott kalandok érzékeltetése. Fontos része a tudotos és a tudatalatti regenerációs folyamatoknak amit a lélek kér,így segítségül hívja a fant... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

2017.Angyal című verseskötetet

Szavakangyala első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szavakangyala nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!