Barion Pixel nuuvella

Szeifert Natália

Író, bámészkodó.
1979-ben született Zircen. Több mint tizenöt éve rendszeresen publikál on- és offline irodalmi és művészeti oldalakon, folyóiratokban, és mindig dolgozik egy hosszabb szövegen. (Mikor, melyiken.)
2012-ben különdíjat kapott az Élet és Irodalom tárcanovella-pályázatán, 2016-ban megkapta a Mozgó Világ folyóirat nívódíját próza kategóriában Az altató szerekről című (akkor még előkészületben lévő) regénye részletéért.
A magyar költészet napját rendhagyóan ünneplő Posztolj verset az utcára!-mozgalom alapítója.
Tagja a Szépírók Társaságának és a Bázis Magyar Irodalmi és Művészeti Egyesületnek (Szlovákia).
Podcastjában (Hátsó Polc) írókkal beszélget meghatározó olvasmányélményeikről. Hangoskönyveket készít a Patreon-oldalán elérhető hangoskönyvtárba.
2021 elejétől oNline Szövegműhely néven kis csoportos irodalmi műhelyet működtet.
Két felnőtt lány édesanyja, és kétszer ment férjhez ugyanahhoz az emberhez (aka Mérnök). Jelenleg Budapesten él, elsősorban könyvek és macskák társaságában. Mindent összevetve főleg bámészkodik.


Eddigi megjelenések

Láz (Könyvműhely kiadó, 2012)
Az altató szerekről (Kalligram kiadó, 2017)
Mi van veletek, semmi? (Kalligram kiadó, 2019)


Könyvei a Kalligram kiadónál jelentek meg. Ezen kívül rendszeresen publikál irodalmi és művészeti lapokban verset, prózát, recenziót. Többek között az Élet és Irodalom, a Jelenkor folyóirat, Kalligram, Forrás, Mozgó Világ, Eső, Hévíz folyóiratokban jelentek meg írásai. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Láz (Könyvműhely kiadó, 2012)
Az altató szerekről (Kalligram kiadó, 2017)
Mi van veletek, semmi? (Kalligram kiadó, 2019)


Szeifert Natália ajánlásai

András László
A jó döntés
Utazások - 6.
Peer Krisztián
A Név kötelez – avagy a múlt megtagadásának elkerülésére tett hiú kísérlet elé
Peer Krisztián
Töklámpás
Mi volt ma?

Károly azt képzelte, hogy a Szomszéd Nő szája félálomban elhúzódik, az ablakán beeső fények belopakodnak az ébredésébe, jókedvre derítik még azelőtt, hogy kinyitná a szemét. Nem is nyitja ki, inkább a másik oldalára fordul, benne marad a puha öntudatlanságban, sötét haja tekereg a párnán.

12 perc olvasás
1 0 0
Wuahh

És akkor wuahh! – keményen csattan a házunk beugrójában, amelyre ablakom nyílik.

3 perc olvasás
0 0 0
Macskafog

A macska fiatal de erős kis testéből terjedő rezgés, úgy éreztem, egyenesen az agyamba hatol, méghozzá azon a ponton, ahol az állat háta a koponyámhoz ér.

4 perc olvasás
0 0 0
Vízió

Amikor az első nyugtalanító hírek megérkeztek, egyszerre minden dagadni kezdett, mint a hab.

3 perc olvasás
4 3 0
Feszített víztükör

Azt mondta a Doki, hogy a mozgás fontos, attól jobban leszek. Le kell állni a gyógyszerekről.

4 perc olvasás
14 8 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szeifert Natália nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!