Barion Pixel nuuvella

Szekeres Henriett

Rendszeresen írok, és bloghoz hasonló formában publikálom életem eseményeit, érzéseimet, érzékenyítő trénerként átélt tapasztalataimat. Szeretem a kultúra minden ágát, továbbá minden érdekel, ami az emberi lélekkel kapcsolatos.

Az utóbbi két évben, részben a teljes karanténban töltött időszaknak is köszönhetően komolyabban az írás felé fordultam. Ezek hatására elvégeztem több kezdő írók számára tartott online írótanfolyamot, melyek rengeteg új és értékes információval gazdagítottak.


Eddigi megjelenések

Az elmúlt évben 5 novellám jutott be könyvekbe.


Szekeres Henriett, születéstől fogva mozgásában súlyosan sérült, Pécs városában élő nő vagyok. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Az elmúlt évben 5 novellám jutott be könyvekbe.

KÍNZÓ OLTALOM

Bepillantást nyerhetnek az olvasók egy végtelenül elszigetelt, egyedülállóan eltérő, szigorú szabályokkal megregulázott világba.

9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szekeres Henriett nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!