Barion Pixel nuuvella

Szendreiné Tóth Vivien

Fiatal anyukaként munka és gyermek mellett hódolok kedves hobbimnak, az írásnak.
Gyermekként imádtam tollat fogni, betűket vetni, majd kamaszként barátaim táogatására eleinte fanfiction írással csiszolgattam stílusom. A munka eredményességének első jeleként azt az esetet tartom, amikor a tanárnőm az osztály előtt kijelentette, élvezte az irományom olvasását.
Innentől fogva lendületet vettem, részt vettem pályázatokon, írói kihívásokban. Aktív tagja voltam több oldalnak is, ezek közül nem mind él már ma.
Újabban saját novellákat, regényeket írok, szeretném, ha a legjobb kezekben lennének. Fiatalabbaknak szánom műveimet, de nyilván mindenki maga tudja a legjobban, melyik stílus, ötlet tetszik neki igazán.

Szívesen olvasok, bár ez egy írást kedvelő személy számára nem újdonság.

Vievel néven több oldalon vagyok jelen. Azért regisztráltam ezzel a felhasználónévvel, hogy felismerhessenek azok, akik mindeddig követték munkámat és támogattak.


Fiatal anyukaként munka és gyermek mellett hódolok kedves hobbimnak, az írásnak.
Gyermekként imádtam tollat fogni, betűket vetni, majd kamaszként barátaim táogatására eleinte fanfiction írással csisz... tovább olvasom

Egy törzs története

Mind a mai napig élnek olyan emberek a Földön, akikről azt mondjuk: elszigeteltek. Vajon mi történne, ha megpróbálbábk őket megtanítani arra, milyen a mi modern világunk? A változás drasztikus következményekkel járhat...

21 perc olvasás
0 0 0
Életre ébredés

Alice Gallagher az Egyesült Államok elnökének lánya. Naiv, rengeteget tanul, mint egy gyermek. Majd rájön, ki ő valójában, és küzdenie kell, ha élni akar.

20 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szendreiné Tóth Vivien nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!