Barion Pixel nuuvella

Szilágyi Tünde

Amikor főállású Anya lettem, akkor kezdtem el írni. A háztartási munka végzése közben szabadon szárnyalhatnak a gondolataim és mindig jönnek az ötletek. Valami belső késztetést éreztem, hogy ezeket írjam is le. A témák nagyon színesek, sokfélék, a saját egyéni felemelkedésem, belső utam, a családdal kapcsolatos megéléseim, a hétköznapok tapasztalatai. Újabban egész messzire kalandoznak a gondolataim és számomra is meglepő ötletek születnek a fejemben, amiket egyenlőre még nem vetettem papírra. Azt hiszem, ez az én utam, hogy írjak, írjam le, ami a fejemben van, ami csak úgy jön. Remélem nagy örömmel olvassátok majd az írásaimat.


Amikor főállású Anya lettem, akkor kezdtem el írni. A háztartási munka végzése közben szabadon szárnyalhatnak a gondolataim és mindig jönnek az ötletek. Valami belső késztetést éreztem, hogy ezeket ír... tovább olvasom

Az "előző életem" mostani szemmel

Lelkes pályakezdőből hogyan váltam még lelkesebb, de annál tapasztaltabb újrakezdővé.

4 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szilágyi Tünde nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!