Barion Pixel nuuvella

Szintai-Molnár Péter

Szintai-Molnár Péter a változás apró pillanatait keresi és kutatja a novelláiban és az élet minden területén. Hogyan változik meg akár egy fuvallatra, egy apró rezdülésre egy ember élete? Hogyan ébred rá a saját vagy a világ titkaira, mit tesz akkor, ha megértett valamit, amikor összeáll a belső hangrendszere?

Talán a novellákból kiderül.


Szintai-Molnár Péter a változás apró pillanatait keresi és kutatja a novelláiban és az élet minden területén. Hogyan változik meg akár egy fuvallatra, egy apró rezdülésre egy ember élete? Hogyan ébred... tovább olvasom

Mazsola

Ezt a tartalmat csak támogatók láthatják.

3 perc olvasás
0 0 0
Péntek
Hétfőtől péntekig - 5.

Péntek, amikor - mint egy jó rím a versben - minden a helyére kerül.

3 perc olvasás
2 1 0
Csütörtök
Hétfőtől péntekig - 4.

Csütörtök, ami elég másnaposan indul, de egy versekkel kapcsolatos felismeréssel zárul.

4 perc olvasás
1 1 0
Szerda
Hétfőtől péntekig - 3.

Szerda, amikor kiderül, hogy Zsuzsi miért hagyta el főhősünket, de az is, hogy milyen apróságoktól érzi magát szabadnak az ember.

5 perc olvasás
0 0 0
Kedd
Hétfőtől péntekig - 2.

Kedd, amikor újabb tökéletes kávét kap főhősünk, és valamitől fülig ér a szája séta közben.

2 perc olvasás
0 0 0
Hétfő
Hétfőtől péntekig - 1.

Hétfő, amikor megismerkedünk történetünk két szereplőjével és néhány apróság is kiderül.

3 perc olvasás
1 1 0
Lány a buszon

A férfi felszállt a 8E jelzésű buszra a Hungária körútnál. Sötétkék farmernadrág, világoskék ing, zöld kötött pulcsi, és egy hátizsák. Mindegyikből igényes, szinte új. Nem túl komoly, és nem túl laza. Harmincöt volt már, de magát inkább huszonöt évesnek érezte, és inkább egy srácnak, mint férfinak. 

2 perc olvasás
0 0 0
Dupla kávé

- Készíthetek egy kávét? - kérdezte minden reggel a férfi, időnként suttogva, még szinte félálomban, de volt, hogy hangosabban, a reggeli szeretkezés után, amire a nő minden reggel szerelemmel és örömmel teli, mosolygós választ adott: igen.

2 perc olvasás
1 1 0
Semmi komoly

- Hagyjad, Annyuska, semmi komoly - suttogta a nagyapám, miután épp egy nagyobb adag vért köhögött fel a tüdejéből. Haldoklott. Én minden nap úgy köszöntem el tőle, hogy másnap már nem él, ő meg látta ezt rajtam, és simán lehülyézett.

2 perc olvasás
0 0 0
Kakaós csiga

Életének legnagyobb lázadása harmincnégy évesen is az volt, hogy ebédre kakaós csigát evett hideg tejjel. Gyerekkorában nem lehetett. Mindig "normálisat" kellett enni. Meleget. Soha nem értette.

4 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szintai-Molnár Péter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!