Barion Pixel nuuvella

Szintai-Molnár Péter

Szintai-Molnár Péter a változás apró pillanatait keresi és kutatja a novelláiban és az élet minden területén. Hogyan változik meg akár egy fuvallatra, egy apró rezdülésre egy ember élete? Hogyan ébred rá a saját vagy a világ titkaira, mit tesz akkor, ha megértett valamit, amikor összeáll a belső hangrendszere?

Talán a novellákból kiderül.


Szintai-Molnár Péter a változás apró pillanatait keresi és kutatja a novelláiban és az élet minden területén. Hogyan változik meg akár egy fuvallatra, egy apró rezdülésre egy ember élete? Hogyan ébred... tovább olvasom

Péntek
Hétfőtől péntekig - 5.

Péntek, amikor - mint egy jó rím a versben - minden a helyére kerül.

3 perc olvasás
2 1 0
Csütörtök
Hétfőtől péntekig - 4.

Csütörtök, ami elég másnaposan indul, de egy versekkel kapcsolatos felismeréssel zárul.

4 perc olvasás
1 1 0
Szerda
Hétfőtől péntekig - 3.

Szerda, amikor kiderül, hogy Zsuzsi miért hagyta el főhősünket, de az is, hogy milyen apróságoktól érzi magát szabadnak az ember.

5 perc olvasás
0 0 0
Kedd
Hétfőtől péntekig - 2.

Kedd, amikor újabb tökéletes kávét kap főhősünk, és valamitől fülig ér a szája séta közben.

2 perc olvasás
0 0 0
Hétfő
Hétfőtől péntekig - 1.

Hétfő, amikor megismerkedünk történetünk két szereplőjével és néhány apróság is kiderül.

3 perc olvasás
1 1 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szintai-Molnár Péter nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!