Barion Pixel nuuvella

Szokolán Nikoletta

Már jó pár éve írok, kezdetben Wattpad nevű alkalmazáson kezdtem el irni,ahol egy szerelmi történetem nagy sikert ért el. 200.000-es olvasót mélyitett el az írásom,így gondoltam,hogy más dolgot is kipróbálok. Szeretek novellát és regényt irni. Remélem az itt lévő olvasóknak is tetszeni fognak a műveim.


Eddigi megjelenések

Wattpad: nikoletta_56 -Látom Őt!


Fiatal kezdő író vagyok. Legjobban a krimi és romantikus történeteket szeretem és ezeket is íróm. Általában ifjúsági körben. Szeretek olvasni és szeretem az olvasókat is kikapcsolni a történeteimmel. tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Wattpad: nikoletta_56 -Látom Őt!

Szokolán Nikoletta első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szokolán Nikoletta nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!