Barion Pixel nuuvella

Szűcs Ádám

Tíz évig napi rendszerességgel kutattam Budapest titkait, jó pillanatait az Egy nap a városban blog egyik tulajdonosaként és szerzőjeként. Írással foglalkozom tizenhárom éve, de csak az utóbbi kettőben döntöttem úgy, hogy belefogok régi álmomba, a regényírásba. Közben pedig az olyan ötleteimet, amiket nehéz lenne könyvben megvalósítani kiírom magamból itt. A folytatásos történeteket folyamatában írom, így ha bárkinek van kedve ajánlani egy új, mosolyogtató szereplőt vagy történeti csavart, írjon bátran nekem a Facebook-oldalamon keresztül.


Tíz évig napi rendszerességgel kutattam Budapest titkait, jó pillanatait az Egy nap a városban blog egyik tulajdonosaként és szerzőjeként. Írással foglalkozom tizenhárom éve, de csak az utóbbi kettőbe... tovább olvasom

Szűcs Ádám első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szűcs Ádám nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!