Barion Pixel nuuvella

Mi leszel, ha nagy leszel?

Négyévesen már olyan komoly kérdésekre is szélesszájú kisbéka mosollyal illett választ adni a mi utcánkban, hogy Mi leszel, ha nagy leszel?

Akkor még minden humorérzék nélkül, a kérdést megkerülendő azt mondtam a fejem tetejét simogató-kotorászó kérdezőnek, hogy felnőtt, amitől örömében szinte mindegyik fecskefészket izélt a hajamból.

Aztán az oviban a dajkanéni állandó jókedvét és a köpenyzsebéből folyton előkerülő vigaszcukorkákat látva már csak óvónéni akartam lenni. Ezen a sokáig kőbe vésett terven csak akkor voltam hajlandó változtatni, amikor a kispeti fejbe vert a kék homokozólapátjával.

Anyám mindenférfihülye-jellegű azonnali gyógykezelése ellenére onnantól kezdve feleség akartam lenni. Nem esett jól, amikor a felnőttek ettől is elvették a kedvem azzal a kijelentéssel, hogy jó, jó, de ahhoz előbb meg kell kérnie a kezemet a kispetinek. Kis vacilálás után új „szakmát” választottam. Hatéves koromtól kezdve menyasszony akartam lenni – de azt hiszem, az már tényleg csak a munkaruha miatt.

Tetszett a történet?

2 2

Regisztrálj és olvasd Szűcs Brigitta Z. 15 történetét!


  • 1234 szerző
  • 828 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Szűcs Brigitta Z.

Mi leszel, ha nagy leszel?

Műfaj

életrajz

Rövid leírás / Beharangozó

Négyévesen már olyan komoly kérdésekre is szélesszájú kisbéka mosollyal illett választ adni a mi utcánkban, hogy Mi leszel, ha nagy leszel? Akkor még minden humorérzék nélkül, a kérdést megkerülendő azt mondtam a fejem tetejét simogató-kotorászó kérdezőnek, hogy felnőtt, amitől örömében szinte mindegyik fecskefészket izélt a hajamból.

Rövid összefoglaló

Anyám mindenférfihülye-jellegű azonnali gyógykezelése ellenére már négyévesen feleség akartam lenni. A sors édes-keserű játéka, hogy még ma sem vagyok az...

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Szűcs Brigitta Z. nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!