Barion Pixel nuuvella

Tana Batur

Kelemen Andor vagyok, írói alnéven Tana Batur. Többnyire személyisegfejlesztő módszerek kidolgozását szorgalmazom, s ezen a téren hasonló stílusban igyekszem kissebb novellákat is letrehozni. 2019-ben jelent meg első könyvem, amelynek címe: Tűzdoromb. Már készül a második, amelynek címe: Az öreg Tűztáltos.
Remélem épülésére szolgálok minden kedves olvasómnak


Eddigi megjelenések

Tana Batur: Tűzdoromb- Kulcs önmagadhoz


Kelemen Andor vagyok, írói alnéven Tana Batur. Többnyire személyisegfejlesztő módszerek kidolgozását szorgalmazom, s ezen a téren hasonló stílusban igyekszem kissebb novellákat is letrehozni. 2019-ben... tovább olvasom


Eddigi megjelenések

Tana Batur: Tűzdoromb- Kulcs önmagadhoz

Tana Batur első története hamarosan megjelenik a Nuuvellán. Ha szeretnél értesülni róla, a gombbal kövesd őt és rögtön szólni fogunk!

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tana Batur nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!