Barion Pixel nuuvella

Vendég-termő időszámítás


  
Minden ütéssel könnyedén megtorpan majd el is pattan az Idő. Hajtűkanyarok, baklövések elátkozott keresztútjain át szállítja életadó oxigén-nedveit vérem nyughatatlan létem pesszimista óráján. Mélyre vágott, bújócskázó sebek, alábecsült, gyilkos-tréfás ecsetvonások tarkítják arcom felszín alatti rétegeit; kóborló, vándor lelkemet. 

Hol marad vigasztaló Kedvesem, ki egyetlen Mindenség-pillantásával sebeimet begyógyítaná s új nappalok romjain a remény Phoenix-üstökösével felköszöntene?! – Jaj, mert minden egyes téveteg, kisiklatott nap már hibádzik valami, s könnyen romba dőlhet a nehezen kiérdemelt bizalom. – Libegő kanyarokból elegem lett rég! Harmonikus békét már inkább választanám. Fölösleges tetszelgés már minden adrenalinfüggő challange-day, maga-puffogtatás. 

Erőpróbát mindig is a nemesebb szív s moralitás teszen. Sorstragédiák összekuszált láncolatain nem szabadna bűnbak-bűnösök után kutatni. Útmutató zuhanásokban a túlélések maroknyi lehetősége is felértékelődik. Elhalasztott ötletekből még nem születhetett méltó karrier, sem tudós szamárlétra-vágy! 

Minden pillantás egyszerre elgondolkodtat s tükröztet is valamit. Lényegek alkímiája, mint érzelmek széles hálója fokozatokban megmutatkozik s felszínek peremein megtapadó büszkén-viselt könnycseppek igazgyöngyeiből hirtelen egy-egy, őszintébb Én keletkezik. – Valami mindig ütközési pontokat feszít teremtő életek útjaiba. Hol lángoló, örökkévaló boldogságokat teremt egy-egy hűséges mozdulat, vagy csókok dédelgetett, titkos párbeszéde ahová mindig önfeledten, kiegyensúlyozottabban visszatérhetnek egymásból táplálkozó szerelmes szívek…

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tasi83 152 történetét!


  • 1199 szerző
  • 783 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tasi83

Vendég-termő időszámítás

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tasi83 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!