Barion Pixel nuuvella

Egy tudatos érzelem

 

S mint egy rejtett, apokrif-üzenet, a mindent betöltő Mindenség abszolút képlet-lényege: ahogy két kézen egyszerre húsz motozó ujj eggyé forr halhatatlan, szerelmes sóhajok lángjainál s a vétkező test makro--biológiája akár a megtestesült hús-vár érett anyaggá idomul őszinte érzelmek izzó kemencéiben.

Úgy ragyogott együtt bolygó-szigetek nászaként egymásért fényeskedő szem-csillagzatunk, s miközben rámzuhant ajándékként az örökkévalóság hevülő testünket gyarapította a hűséges gyöngéd adakozás. - Vattapamacs felhői mögül aranyló glóriában akkor ránkmosolygott a vigasztaló Nap. Szerelmi otthonunk új menedékét egymás sejtrendszerében mélységekig bejártan újra felépíthettük; az értelmet nyert létezés kristálya mintha sugározta volna felénk a megérdemelt boldogság felbecsülhetetlen miriád-kincseit.

Ösztönünk megváltó harmóniája kibontotta tanúskodó Morze-jeleit: mit rejtegetett vajon még fejünk felett halandó Idők táguló kozmosza?! Az Idő most megállt, szándékosan lelassítottunk vágyaink pillanatainak betölthető sorát, akár a hangtalan cinkosok, kiknek csupán csak dobbanó szíve közt lobban fel egyre feljebb a szent lánglobogás. Akárhol kezdődhet s végződhet e végtelenített körforgás.

Folyamatosan táguló, centrikus körökben követjük s teremtjük önmagunkban a megvalósítható halhatatlanság érzetét. Egymás teremtette testét feltérképezzünk, udvarias alázattal bejártuk, mint felkínált Kolombuszi gyarmatokat szokás. Egymással együtt rezgünk hosszan, egyenletesen - határpontjainkat kitágítva; mégis tisztelve magunkban a gyermeki ént, mely ha nem vigyázunk további sebeket szenvedhet el. Folyamatosan újjászülető Prométheuszi-lángként érezhető szívdobbanásainkba költözött a feltétlen szükséglet, s babusgató szemeinkben fel-lelobogott a kimondott hűség: ,,Szükségem van rád! Ne hagyj el!" - Párka fonja Sorsunk elszakítható kötelét egymásnak elrendelve!

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tasi83 156 történetét!


  • 1200 szerző
  • 784 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tasi83

Egy tudatos érzelem

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tasi83 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!