Barion Pixel nuuvella

Euridiké szerelme


MMikor kinyitott szent kagylók tátongó szirom-kelyheiből napvilágok bimbódzó-szikráit láthatja élő és holt, bűvölő igazgyöngy-testben testté lőn a megváltó metamorfózis, akárcsak a Mindenség parazsa. Mikor csillogó hó-szín-szemében megmártózik élvezőn tekintetem, mintha a benső részletek lehelet-finom gazdagságát magam figyelném, hiszen mély igazság-titkait egyedül én sejthetem!

Leszállok hozzá az örvényekkel fogadó mélység legmélyére s biztos szabadulása reményében felhozom: akinek minden értékes kincset megadnék - rég tudhatom -, szívem őrülten kattogó órájára. Óvatosan kiemelem ringató hullám-habok táncaiból, mert tudhatom önzetlen is engem követ, hisz a feltétlen Egy-bizalom már akkor megköttetett, mikor egymás szívét gyöngéden feltártuk egymásnak.

Kedvesem szemének üstököst-fakasztó méz-fénye végigcsókolná megértőn sebezhető mosolyomat; abban a babonázó pillanatban veszett szívem már kitörni kész fortyogó vulkán, magma-hasadás! S mint láthatod: Kedvesem akár az élő kikötő, ahonnét mint megtöretett vándor harmóniát-ölelőn hazatérhetek!

Minden, de minden oly egyszerű most! Aprócska szerelem-magokból maradandó prométheuszi-pillanatban már a Mindenség felelget. Gyönyörű családod képe tán így teljesebbé válhatik. Kedvesem mézfolyam-hajában egzotikus, ngylevelű liliombóbitát tűzött, melyet kedvére becézget a déli szél. Ránézek, hiszen kötődni akarok valakihez míg ő ellenállhatatlan szent mosolyával visszakulcsolja mindennapi gondolataim a Léthez!

Magamba szívom, mint a mézet ragyogó édeni nőiességének minden átlényegült ösztön-molekuláját, míg csillagként csillogó szemeiben reszkető parazsakká tört a halhatatlan szerelem!

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tasi83 194 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tasi83

Euridiké szerelme

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tasi83 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!