Barion Pixel nuuvella

Halálfélelem naponta


TTe aki már naponta rettegsz a Halál bekopogtatásától tudd, hogy nincs miért félned tőle! Talán semmi más csak kölcsönös egyetértés, talán valami titkon megalkudott merengő kibékülés lehet. S még itt éldegélsz egyformaságba burkolózva e földön szándékos különbözőségi vágyaiddal - más lehetsz leveled belső törvényei szerint: mert attól, hogy szelíd hírmondóként, akár a szorgalmas postás, vagy csomagküldő még valaki pufókpöffeteggombaként a dzsumbujos utcafrontra kilép, s ki megállapított tételeit bátran gyáva némasága mögött rejtegeti - számítások elrendezett alkudozásaiba még belekavar, s semmitmondó kisstílűvé silányodhat: ügyeskedhet, vagy bőszen hazudik!

Mégis manapság lehetnek ebből álnok zsarnokok, nyerészkedő köpönyegforgatók, mert ki csupán az írás halhatatlan tanúskodásait próbálgatná közvetíteni antennaként mi lehetne más, mint szájaskodó bohóc, romantikus kutya, foglalkozás nélküli reformátor, ki mindig az értékek vátesz-módozatairól értekezik! Mégis vallanám: e megkeseredett, kisemmiző Világból értékeknek hátrahagyva távozzam: jobban figyeljünk oda az Anonymus, ismeretlenebb-álarcot vett emberek érték-többleteire!

Legyen társammá az, kit saját kora már épp elégszer megcsúfolt, vagy üldözött méltánytalan - éljek inkább együtt tört-szárnyú Angyallal, ki a olcsó kigyútagyú Jánosokba belehabarodott, s bőre elven nyúzatása lett osztályrésze, mint sok felfújt Celeb-senki közt. E gaz földön is eljöhetne már a Létet-szerkesztő, megváltó Fény!

S megannyi szánalmas, semmitmondó sültgalamb-ígérgetések, jólhangzó ajánlgatások után e földön ízlelt halhatatlan szerelemben kellene föloldódni, s átlényegülni immár! - Élhessek egyszer még végre úgy, mint aki tartalmas létre vágyakozna, s ne csupán mint a megtöretett hajótörött; egy áldott, dobbanszívű Kedves örök angyal-karjai között!

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tasi83 196 történetét!


  • 1216 szerző
  • 802 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tasi83

Halálfélelem naponta

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tasi83 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!