Barion Pixel nuuvella

Buktató

 

Meglehet csúfos bakot lőttem, s kellő mértékben hibáztam: Többet vártam volna a Szívtől, mint amennyit huncut s téveteg csókok által kifejezni remélt: Romantikát, bimbózó telepátia általi beteljesülést amikor ős-energiák által a hűséges szavak még jelenthettek valamit: Tekintetek babonázó mindenhatóságát, beszélő emberi csillagzatokat, mint önálló égitesteket fényeskedő homlokok alatt:

Valami önbe teljesítő többletet! – De nincsen módszer az Idő ketrecéből kitörni, ha máshol nem is de pirospozsga ajkak alkony-skarlátján ott virít kibomolva az árulás magyarázható bélyege! Arcok térképvázlatán s földrészeiben őszinteséget s halhatatlan igazságot akartam fölszabadítani én! Mert a beteljesült szerelem: vulkánkitörés, de betegség is! – Szívek leláncolt rabságában elsüllyedni látszik az ész! 

A lehetséges bókszándékaival igyekeztem kísérteni a biztos hitű lehetetlent  - akár a kor melyhez semmi közöm nem lehet szándékosan: Felelőségét s erkölcseit szándékosan elfeledni! – S mégis bizonytalan ismeretlen itt van egyetlen tapintható köpésre: Mégsem merem megragadni kínálkozó lehetőségek tárházait, - hisz kudarc s rettenet a kockázat százmarkú szörnyetege taszít! – Nekem biztos menedéktalaj kellene, ahol a lélek harmóniájában terelgetném befolyásolható, s megjósolható Sorsomat! 

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Tasi83 400 történetét!


  • 1319 szerző
  • 911 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Tasi83

Buktató

Műfaj

vers

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tasi83 nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!