Barion Pixel nuuvella

Tessa R. Lambrick

Helló!
Tessa R. Lambrick vagyok, üdvözöllek az oldalamon.
2012 óta írok kisebb-nagyobb novellákat, kisregényeket. Az utóbbi időben a magánéletemben beállt változás miatt egy időre elfogytak a szavaim, de most újra klaviatúrát ragadok, hogy magam és mások szórakoztatására használjam a szabadidőmet. Elsősorban fantasy témakörben alkotok, de igazából, ha megragad egy téma, akkor bármiről tudok írni.
Jó olvasást kívánok mindenkinek!


Helló!
Tessa R. Lambrick vagyok, üdvözöllek az oldalamon.
2012 óta írok kisebb-nagyobb novellákat, kisregényeket. Az utóbbi időben a magánéletemben beállt változás miatt egy időre elfogytak a szavai... tovább olvasom

Beltane hangjai 1. fejezet

A világunk alaposan megváltozott. A tündérek egyik pillanatról a másikra felbukkantak 20 évvel ezelőtt, mostanra azonban az életünk részévé váltak, beilleszkedtek a társadalmunkba, mellettünk élnek. De nem mindenki fogadja el a változást.

fantasy
7 perc olvasás
0 0 0
Az aréna homokja

Izgalmas gladiátor összecsapás meglepő végkifejlettel

felnőtt
5 perc olvasás
0 0 0
A világítótorony őre

Egy különös találkozás, amely örökre megváltoztat mindent.

fantasy
10 perc olvasás
0 0 0
Favágók kíméljenek!

Egy fatündér és egy favágó mókás találkozása, mely hamarosan rémisztő fordulatot vesz

fantasy
10 perc olvasás
1 0 0
Bosszú a síron túlról
Második felvonás - 1.

A két szerelmest eltemették, ám egyikük nem nyughat, míg minden áruló meg nem fizet a tetteiért.

romantikus
9 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Tessa R. Lambrick nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!