Barion Pixel nuuvella

Felvezetés

Egy zöld szempár a munkahelyünkön mindenféle kalamajka kiváltó oka lehet. Ezúttal sem lesz ez másként.

Vissza Elolvasom a történetet

 

Thész János

Felvezetés

Műfaj

szépirodalom

Rövid leírás / Beharangozó

Egy zöld szempár a munkahelyünkön mindenféle kalamajka kiváltó oka lehet. Ezúttal sem lesz ez másként.

Rövid összefoglaló

Addig rendíthetetlen hősnőnket munkahelyén egy zöld szempár fogságba veti. Amely történetesen az új főnök tulajdona. Ez még hagyján is volna, de mindezt Kamilla és Klári is észleli... Mi fog ebből kisűlni? A helyzet az, hogy mi is türelmetlenül várjuk.

Értékelés

Nincs értékelve

Olvasási idő

3 perc

Nyelv

magyar

Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Később még folytatom gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Befejezted a történetet vagy még folytatni fogod?

Ha végeztél ezzel a történettel, akkor kattints a Befejeztem gombra. Ha csak elhagynád átmenetileg, akkor válaszd a Következő történet gombot (és természetesen, amikor visszatérsz, pontosan innen folytathatod).


Olvasás + Támogatás

A Nuuvella próbaverziója napi 3 történet olvasását teszi lehetővé, 7 napon keresztül. Ezt követően előfizetéses rendszerben akár éjjel-nappal olvashatod az ÖSSZES szerzőnk ÖSSZES történetét.

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat. Éppen ezért minden előfizetés csomagunk egy támogatási összeget is tartalmaz, amelyet az olvasó TETSZŐLEGESEN oszthat szét a szerzők között.

Bejelentkezés Regisztráció

Béta.

Ez a funkció még nem érhető el.

Hogy mikor lesz vége a béta verziónak? Amint lesz elég történet, rögtön elindul a szolgáltatás...

Rendben