Barion Pixel nuuvella

Gesztenyés kifli

Elérkezett, amit botor módon, mindig igyekeztem elkerülni: Miklós hozzám nyúlt aznap, amikor alig néhány órája voltam túl Tamáson. 

Mindenféle óvintézkedéseim ellenére, előre nem látható módon. A konyhában, vacsorakészítés közben.

A délutáni gyönyörűségekből fakadó széles jókedvemben – vagy talán annak palástolásaként? – hirtelen eszembe jutott, hogy sütök egy kis gesztenyés kiflit a többieknek.

Gergőke nem volt otthon, már korábban átugrott a szomszédban lakó barátjához, egy kis számítógépezésre.

Kikapcsoltam a sütőt, és épp a felhúzott szoknyámmal markoltam a forró fogantyúját, amikor belépett Miklós. Mögém állt. A szoknyám alá nyúlt. Megsimogatta a hasamat, majd lehúzta a bugyimat. És már bennem is volt. És szinte azonnal el is ment. Időm sem volt reagálni. Nem állt módomban kifordulni a kezei közül, annyira szorított magához. Dolga végeztével lihegett egy sort, mielőtt elengedett:

– Ejha, de finom, sima volt az utam befelé! – röhintette el magát. – Te vártál rám titokban, igaz? – kérdezte, de nem érdekelte a válaszom. Ahogy az sem, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Belecuppantott egyet a nyakamba, megpaskolta a fenekemet, majd  becsoszogott a fürdőszobába.

Én meg halálra váltan, kezdtem rendezgetni az öltözékemet. Utána se fordultam, csak bambultam a piros hátú kiflijeimet a sütőben, és vártam valamire. Magam se tudom mire. És akkor elsírtam magamat.

Csendesen hüppögtem. A konyharuhával törölgettem a szememet, még az orromat is beléfújtam. Aztán csak lerogytam a stokedlire és meredtem magam elé. Elment a kedvem a vacsoraosztástól, a fahéjas porcukor kikeverésétől, ahogy a márványosra sült kiflik kikapkodásától is.

Miklós,  szerencsémre, a nappaliba ment, így a tévé felerősődő hangjának köszönhetően be tudtam lopakodni a fürdőszobába és alaposan lezuhanyoztam magam. Még egy halovány sminkre is futotta az erőmből.

Közben megjött Gergőke, megterítettem az étkezőben és vacsorához hívtam őket. 

A gesztenyés kifli mindenkinek nagyon ízlett.

Tetszett a történet?

0 0

Regisztrálj és olvasd Thész János 24 történetét!


  • 1213 szerző
  • 799 órányi történet
  • Reklámmentes olvasási élmény
  • Ingyenesen olvasható történetek
  • Napi szabadon olvasható merítés a Nuuvella Sunrise-on


Már van Nuuvella felhasználóm.

Thész János

Gesztenyés kifli

Műfaj

szépirodalom

Címkék

Rövid leírás / Beharangozó

Konyhai események, első rész (mert hogy még visszatérünk ide egy történettel).

Rövid összefoglaló

Kis házi erőszak.

Olvasási idő

1 perc

Nyelv

magyar

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Thész János nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!